אני מעוניין בקבלת פרטים על הקורס. מהם התכנים בקורס מאמן כושר אישי? איפה אפשר ללמוד? האם יש תנאי קבלה? תודה.
נ
נועה סטרוז
קורס הכשרה למאמני כושר אישיים
שלום בנימין,
בקורס הכשרה למאמני כושר אישיים לומדים בין השאר על אנטומיה ופיזיולוגיה כדי להכיר טוב יותר את גוף המתאמנים, ויטמינים, מינרלים ותוספי מזון שונים, היבטים שונים בתזונת הספורט, פתולוגיה של מערכת העיכול ועוד. בנוסף, לומדים כיצד לאמן בצורה המתאימה ואיך להתאים לכל אחד את תכנית האימון והתזונה המתאימה שיותר עבורו.
בניגוד ללימודי אימון בחדש כושר בקורסים הללו תמיד משלבים גם אימון תזונה ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע לדוגמא את אחד מהמסלולים להכשרת מאמני כושר אישיים.
תעודה בסיום הקורס
איזו תעודה מקבלים בסיום קורס הכשרה למאמני כושר אישיים? אני מתעניין בקורס מסוים שפורסם באתרכם ולא מבקש תשובה כללית שעניתם לי לפני כן.
נ
נועה סטרוז
לימודי אימון כושר אישי
שלום בנימין,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד עם מוסד לימודים ספציפי אחד אלא עם מוסדות לימוד רבים ברחבי הארץ. יכול להיות שניסית לפנות למוסד הלימודים שראית את המודעה או האתר שלו אך הגעת אלינו ולצערי אינני יכולה להעמיק בפרטים מבי לדעת לאיזה מוסד לימודים ניסית לפנות.
אני רואה שיש לך המון שאלות לגבי הלימודים ולכן אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה - יועץ מטעמנו יחזור אלייך ויסייע לך באיתור מוסד הלימודים המתאים ביורת עבורך ומסלול הלימודים המתאים ביותר עבורך.