שלום, יש לי תואר ראשון בכלכלה וניהול ואני גרה בצפון. אפשרויות התעסוקה כאן מאוד מצומצמות .. בנק זה האפשרות היחידה וזה לא מדבר אלי. הבנתי מחברים שהכל שם זה כמו מכירות. העיקר לדחוף הלוואות ללקוחות.
אז א', רציתי לדעת אלו עוד מקומות רלוונטיים עבורי לעבודה. ב', חשבתי להתחיל בפברואר לימודי שמאות מקרקעין בראשון. הבנתי שאלו לימודים קשים. תוכלי לחוות את דעתך ולהגיד לי האם זה מתאים כלימודי המשך? האם הלימודים האלו באמת קשים ביחס לתואר?
תודה!
נ
נועה סטרוז
קורס שמאות מקרקעין
שלום שירי,
ראשית חשוב לי לציין כי למיטב ידיעתי העבודה בבנק אינה כוללת רק "דחיפת הלוואות ומכירות" - יש אנשים שלא כל עבודה מתאימה להם ויכול להיות שלך זה דווקא יכול להתאים, חבל לשפוט עבודה רק על סמך מה שאומרים לך מבלי לנסות. אני ממליצה לך להתרשם בכל מקרה, מכל עבודה ולא רק לסמוך על ההמלצות של אחרים.
לגבי לימודי שמאות מקרקעין - מדובר בלימודים לא קלים בכלל אבל מתגמלים מאוד. מדובר בתחום עם המון עבודה בכל רחבי הארץ אך כן צריך להשקיע וללמוד המון, זה לא קורס שאפשר פשוט לעבור בלי להשקיע בו. לפי דעתי מדובר במסלול שמאוד מתאים כלימודי המשך לכלכלה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד המציעים אותו, תנאי הקבלה ועוד.
בקישור שצירפת לי היה כתוב שבשנים האחרונות נפתחו במספר מוסדות לימוד בארץ גם תכניות לתואר שני בלימודי מקרקעין. ז"א תואר שני + קורס שמאות לפי מה שהבנתי ...
מה את ממליצה? מסלול רגיל או לעשות את זה כתואר שני?
נ
נועה סטרוז
לימודי שמאות מקרקעין
שלום שירי,
שני המסלולים מאוד מומלצים אך שונים אחד מהשני. היות ואינני יודעת בדיוק מה את מחפשת אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה כך שיועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם ויסייע לך לבחור את המסלול המתאים ביותר עבורך.