מתי ניתן לקבוע ראיון אישי ? מתי מתחיל הקורס? ימי הלימוד והשעות ? מהו שכר הלימוד? מה המטלות בהם חייבים לעמוד לסיים בהצלחה את הקורס? האם הקורס דורש מאמץ פיזי רב (בגלל בעיית משקל שלי וכאבי ברכיים בעמידה רבה) , נא לחזור אליי במייל או להשאיר הודעה במשיבון הסלולארי שלי כי לרב אנני זמין בגלל טיפולים וקבוצות בהם אני משתתף אודה על תשובתכם בהקדם. דניאל גרמן
נ
נועה סטרוז
לימודי מדריכי תיאטרון
שלום דניאל,
ראשית חשוב לציין כי הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד מול מוסד לימודים אחד ספציפי. מההודעה שלך נראה כאילו ניסית לפנות למוסד לימודים ספציפי אך לא ציינת את שמו ולכן מאוד קשה לי לסייע לך.
לגבי לימודי מדריכי תיאטרון - מדובר בלימודים שכן כוללים, לפחות מידי פעם, מאמצים פיזיים שונים כך שעלייך לבדוק מול מוסד הלימודים בו תבחר ללמוד האם זה יכול להתאים לך.
חשוב לציין כי ישנה אפשרות שיועץ מטעמנו יחזור אלייך ויסייע לך במציאת מסלול הלימודים המתאים עבורך ך עלייך להיות זמין - הם לא מתכתבים באי מייל או דרך הודעות קוליות אלא מדברים עם מי שמתעניין בלימודים ומחפש מקצוע.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה לטופס יצירת קשר מקוון שם תוכל להשאיר את הפרטים שלך כדי שיועץ מטעמנו יחזור אלייך.