שלום, הייתי מעונינת לקבל פרטים לגבי הקורס איפור, מחיר הקורס, משך הזמן, ומה מעניקות לי התעודות שמקבלים בסיום הקורס. תודה רבה!
נ
נועה סטרוז
קורס איפור
שלום רות,
יש כמה מוסדות לימוד המציעים לימודי איפור מקצועיים, ביניהם: ירין שחף, איל מקיאג', יוסי ביטון, רוית אסף, Yooli ועוד. כל אחד ממוסדות הלימוד הללו מציע קורס מעט שונה, חלקם מציעים תעודה פנימית וחלקם תעודות מטעם המדינה אך בכל מקרה במידה ותהיי מעוניינת לעסוק בתחום תוכלי לעבוד גם עם תעודות פנימיות ולא של המדינה כל עוד מדובר באחד ממוסדות הלימוד המוכרים.
משך הקורסים ומחיריהם משתנים מאוד בין מוסד לימודים אחד לשני ולכן מומלץ לפנות ישירות למוסדות הלימוד עצמם לקבלת מידע על מגוון המסלולים שהם מציעים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על הקורסים השונים, מוסדות הלימוד ועוד.
תודה רבה על התגובה והתשובה!!
רציתי לשאול אם יש לך אפשרות לשלוח לי מידע על קורס האיפור במכללת איל מקיאג' עלות, ומתי מתחיל הקורס הבא.. תודה רבה לך!!!
נ
נועה סטרוז
לימודי איפור
שלום רות,
אנחנו לא עובדים ישירות עם איל מקיאג' או כל מוסד לימודים אחר ולכן אין באפשרותי להעביר לך את המידע אותו את מבקשת.
אם את מעוניינת בהצעת מחיר ומידע על קורס ספציפי אני ממליצה לך לפנות אליהם ישירות או להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ יחזור אלייך בהקדם.