שלום, שמי עדי ואני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה ומדעי המוח. אני מתעניינת מאוד בטיפול בעזרת כלבים, אך אני לא מצליחה לקבל את ההחלטה היכן ללמוד ומה בדיוק; השאלה הראשונה שלי היא מה חשוב לבדוק כאשר מחליטים על מקום לימודים בתחום זה? (למשל, מכון מגיד הוא המקום היחיד שמוקדם על ידי הארגון הבין לאומי לטיפול בעזרת בעלי חיים, אך עד כמה זה חשוב?) . בנוסף, האם יש טעם ללמוד קודם טיפול בעזרת בעלי חיים באופן כללי (מסלול שנמשך 3 שנים במגיד) או שתעודה של טיפול באמצעות כלבים תספיק ברמה המקצועית? תודה על העזרה!
נ
נועה סטרוז
לימודי טיפול באמצעות בעלי חיים
שלום עדי,
השאלה שלך מעט מורכבת כי היא תלויה מאוד ברצון שלך לעבוד בחו"ל בעתיד או לקבל הכרה ממוסד לימודים שעובד עם רשות בינלאומית. במידה ואת חושבת שאולי תהיי מעוניינת בעתיד בלימודים או עבודה בתחום בחו"ל יכול מאוד להיות שיהיה לך עדיף ללמוד במגיד היות ומדובר במוסד לימודים שעובד יד ביד עם הארגון הבינלאומי אך אם את מתכוונת להישאר בארץ תעודה של טיפול באמצעות כלבים אמורה להספיק לך, במיוחד היות ויש לך רקע בפסיכולוגיה. אני ממליצה לך לפנות ליועצי הלימודים שלנו, באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה. הם יוכלו לסייע לך לבחור בין המסלולים ולפנות למוסד הלימודים ולמסלול המתאים ביותר עבורך ועבור הקריירה שאת מעוניינת לבנות לעצמך.