האם יש הבדל בין המעסיקים ללימודי מסלול בוקר או ערב?
האם יש הבדל בין המעסיקים ללימודי מסלול בוקר או ערב?
יגאל
1 תגובות
שלום, לפני הכל אני סקרן לדעת מה רקע המומחים שמשיבים כאן על השאלות ולעניין, אני מתלבט בלימודי תעשייה וניהול במכללת אפקה - לימודי ערב או מכללת אורט בראודה - מסלול ערב מקנה אפשרות לשלב עם עבודה במקביל (אני הנדסאי במקצוע), אך נאמר לי שבשעות הערב מאוד קשה לקלוט את החומר - האם יש הבדל בין התפיסה של שתי המכללות בעיניי המעסיקים ? כלומר, האם אחת מהן נחשבת יותר מהשנייה ?
תודה מראש
ש
שני יונגר
מסלול בוקר או ערב
שלום יגאל,
בפורום משיבים מספר מנהלים לכל אחד רקע מקצועי ואקדמי אחר. לכולם ניסיון רב שנים בייעוץ לימודים וקריירה מטעם מוסדות לימוד או שאינם מטעם מוסדות לימוד. כולנו חיים ונושמים את עולם הלימודים והקריירה. ועל שאלות כמו שאתה שואל בדיוק אנחנו מנועים מלענות. אני כן יכולה לומר לך שלימודי ערב לאנשים עובדים הם קשים יותר. ללא ספק אחרי יום עבודה מלא יותר קשה ללמוד. אבל עם זאת זו אפשרות טובה שהולכת ותופסת תאוצה בשנים האחרונות ככל שהסטודנטים הופכים להיות אנשים עובדים בגילאים צעירים יותר ויותר. אם אתה אדם שמתקשה ללמוד בשעות הערב, אז אני לא הייתי ממליצה לך לבחור במסלול שכזה. אבל מעבר לכך אין זה מתפקידי לומר לך דבר וחצי דבר על איכות המסלולים בהם אתה מתעניין. ההחלטה היכן ללמוד היא סובייקטיבית ואך ורק שלך.