היי, אני מסיימת בקרוב תואר במדע המדינה וסוציולוגיה, ומתלבטת לאיזה כיוון ללכת בעתיד הקרוב מבחינת תעסוקה ולימודים
אני מתעניינת מאוד בהסברה, ביטחון ופוליטיקה, ומצד שני גם בניהול וארגון.
חשוב לי מאוד ללכת לכיוון שיפתח אותי מבחינה כלכלית וגם יתאים לעניין שלי, ושאוכל להתפתח בו מאוד. חשבתי להמשיך לתואר שני בייעוץ ארגוני או לעשות תואר ראשון נוסף בהנדסת תעשייה וניהול
אני לא בטוחה אם כדאי לי לצאת לשוק עם התואר שיש לי עכשיו, או להמשיך בתואר אחר שייתן לי מקצוע
ש
שני יונגר
מחשבות על מקצועות הלימוד שאת מתלבטת ביניהם
שלום לי,
מה שמעניין אותי הוא למה לא ללכת וללמוד את התחומים שבהם את מתעניינת ולהפוך אותם למקצוע שלך? אם את מתעניינת במדעי המדינה פוליטיקה וממשל וכו' היכן תגשימי את עצמך בלימודי תעשייה וניהול או ייעוץ ארגוני אם כך? אני לא האדם שיאמר לך מה לעשות או לא לעשות, אך אני חושבת שאם יש לך נטייה לתחומים מסוימים, ללמוד תחומים אחרים בגלל שהם נתפסים בעינייך בפרקטיים יותר או כרווחיים יותר זו לא בהכרח הבחירה הנכונה. בעיני הבחירה הנכונה היא רק זו שבה תגשימי את עצמך ותביאי בה את יכולותיך לידי ביטוי. אני לא שוללת כמובן לא את ההנדסה ולא את תחום הייעוץ הארגוני, אך רוצה שתבחרי מה שנטיית הלב אומרת לך. אני אשמח לשמוע ממך בעניין ההתלבטות, מה היית רוצה לעשות לאחר לימודי ההנדסה או לאחר לימודי הייעוץ הארגוני? איזו עבודה את רוצה להשיג באמצעות הלימודים הללו ולמה? אני חושבת שאם נדבר על הנושא הזה קצת תוכלי להגיע לאיזו תובנה עם עצמך ולעשות בחירה הנכונה לך ורק לך.