שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי הנדסה רפואית באפקה. בכוונה השמטתי את הביו כי באפקה מוותרים על החלק של הביו. יש כאן מישהו שלומד או יודע האם כדאי ללמוד באפקה? או שלעשות מאמצים להתקבל למוסד אוניברסיטאי?
ש
שני יונגר
הנדסה רפואית באפקה
שלום גל,
מכיוון שלמנהלי הפורום אין אפשרות לתת מענה לשלות כאלו, אני מאמינה שתוכל לקבל תשובות מדבריהם של סטודנטים כפי שעלו בסקר הסטודנטים הגדול שנערך כאן באתר בשנה החולפת. מדובר בסטודנטים הלומדים כיום לתואר ולכן מאוד רלוונטי לך. הסקר מצורף בתחתית התשובה שלי.
הנדסה רפואית במכללת אפקה
גל שלום, גילוי נאות - שמי ד"ר ענת רטנובסקי ואני ראש המחלקה להנדסה רפואית במכללת אפקה. ההנדסה רפואית או ההנדסה הביו רפואית היא הנדסה רב תחומית הכוללת בתוכה מגוון נושאים כגון: תכנון ופיתוח של מכשור רפואי מתקדם, עיבודי תמונות ואותות רפואיים, חיישנים רפואיים, הנדסה קלינית, הנדסת תאים ורקמות ועוד. באופן עקרוני המהנדס הרפואי והמהנדס הביו- רפואי עוסקים באותם התחומים המופרטים מעלה ומתמודדים על אותם משרות בתעשייה.
עד היום מכללת אפקה הכשירה ארבעה מחזורים של בוגרים אשר השתלבו כולם בתעשייה של הנדסה רפואית ומקבלים משובים מצוינים. הרמה האקדמית של הלימודים באפקה גבוהה מאד- תוכל לראות את תכנית הלימודים באתר אפקה.
סקר שערכנו לאחרונה באפקה מורה כי 96% מבוגרינו השתלבו בתעשייה. מעסיקים פוטנציאליים מכירים באפקה כמוסד מצוין להנדסה גבוהה. מוזמן לקרוא עוד על בוגרינו הנמצאים בחברות הרפואיות הגדולות בארץ, באתר המכללה. שיהיה בהצלחה!