לימודי הנדסת תכנה במסלול אפיק מעבר - בן גוריון או הטכניון?
לימודי הנדסת תכנה במסלול אפיק מעבר - בן גוריון או הטכניון?
אנונימי
1 תגובות
חשבתי על אפיק מעבר להנדסת תוכנה, אני מתלבט האם ללמוד בטכניון או באוניברסיטת בן גוריון (נאמר לי שהם שני המוסדות המובילים למסלול הזה, תקנו אותי אם אני טועה)
אני חושש שלא אצליח להגיע לממוצע 85 של הקורסים הדרושים, כי נכון לכרגע הממ"נים שלי הם סביב 75-84. חשבתי שכאופציה אחרונה אמשיך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה אבל השאלה היא איך מסתכלים בשוק על תואר של הפתוחה. יש דיבור על זה שבגלל שאין דרישות קבלה לפתוחה אז מסתכלים על התואר כפחות טוב, האם זה נכון? אשמח לשמוע ממישהו שסיים לימודים בפתוחה מה קורה בפועל כשמנסים להתקבל לעבודה? אם יש בוגר להנדסת תכנה אז זה בכלל מעולה.
ש
שני יונגר
רעיונות לבדיקת איכות התואר ועוד אפשרות
שלום,
נשמח מאוד לשמוע חוות דעת של חברי הפורום. אני ממליצה לך גם לברר זאת מול חברות השמה, נסה להבין דרכם מה הכי כדאי לך לעשות. אני מסכימה כי עם ממוצעים של פחות מ 85 בממ"נים אתה לא תצליח להשיג ציונים גבוהים בבחינות. אז שתי אפשרויות: או שתעשה הכל כדי להצליח יותר בלימודים שלך כיום באפיק המעבר או שתבחר לסיים את התואר היכן שהתחלת אך שמור על ממוצע הגבוה מ-80, כי אחרת בכל מקרה יהיה לך קשה בשוק העבודה ללא קשר לשמו של מוסד הלימודים. אפשרות אחרונה היא לנסות ולהתחיל את התואר של בן גוריון דרך שנה א' בהנדסה במכללה ספיר או קמפוס אילת.