רוצה ללמוד הנדסת מכונות\אלקטרוניקה ולא יודע מאיפה להתחיל. אני רוצה להתחיל בתהליך של כניסה ללימודי הנדסה, לא בטוח איזה אבל אני מעוניין בעיקר בהנדסת מכונות והנדסת אלקטרוניקה. אני יודע שצריך בגרות וזה אומר שאני צריך להתחיל בלהשלים אותה. אבל משם - מה התהליך? מה אני עושה קודם בשביל ללמוד מה? ואיך ומה וכמה עולה סיפור כזה? חוץ מזה מאיפה אני יכול לקבל תשובה מה באמת יותר מתאים לי ללמוד? כי אני לא בטוח עדיין, יש לי שאיפות ברורות אבל מסלול עוד לא.
ד
ד"ר ענת רטנובסקי
קבלה להנדסה מכנית או הנדסת חשמל
נעם שלום, ראשית תצטרך באמת להשלים בגרות, וכן לעשות פסיכומטרי, אך לפני שאתה פותח בהשלמות רצוי שתברר מה בדיוק הנתונים אותם תצטרך, תנאי הקבלה כוללים בגרות מלאה. מתמטיקה – בחינת בגרות ברמה של 5 יח"ל (בציון 70 ומעלה), או ברמה של 4 יח"ל (בציון 80 ומעלה). פיסיקה – בחינת בגרות ברמה של 5 יח"ל (בציון 60 ומעלה), או ברמה של 4 יח"ל (בציון 70 ומעלה). אנגלית – ציון 85 לפחות בפרק האנגלית בבחינה הפסיכומטרית/מבחן אמיר"ם, או ציון 185 במבחן אמי"ר. וכן פסיכומטרי בציון של 600 לפחות. ימים פתוחים מתקיימים כעת, במסגרת הימים הפתוחים תוכל: להיפגש עם ראשי המחלקות , לשמוע מפי בוגרים וסטודנטים על המסלולים השונים, להתרשם מן הקמפוס וסביבת הלימודים ועוד.בנוסף תוכל לקבוע פגישת ייעוץ אישית עם יועצת לימודים, בשביל לשמוע עוד על תנאי הקבלה . בהצלחה!