האם בלימודי הנדסת מכונות מתעסקים בבנייה ותכנון מנועים?
האם בלימודי הנדסת מכונות מתעסקים בבנייה ותכנון מנועים?
דניאל
1 תגובות
האם אוכל לקבל מידע יותר מפורט מאשר באתרי האינטרנט של מוסדות הלימוד על הנדסת מכונות? הנושא של מנועים מאוד מעניין אותי ואני לא סגור אם הנדסת מכונות הוא הכיוון הנכון כי המקצוע לא מתמקד רק בזה למרות שהבנתי שבשנה השלישית אפשר להתמקד על מה שיותר מתאים בשביל הסטודנט? האם אוכל לקבל תשובה יותר ספציפית על תכני הלימוד במסגרת הנדסת מכונות? בגדול, אני לא סגור על מה נלמד בדיוק במסגרת הנדסת מכונות. בעתיד ארצה לעסוק בבניית ותכנון סוגי מנועים שונים וגם להגיע לתפקידי ניהול שונים. האם הנדסת מכונות זה המקצוע בשבילי?
ש
שני יונגר
הנדסת מכונות ותכנון מנועים
שלום דניאל,
בתואר ראשון באופן עקרוני לא מתמקדים בשום תחום שהוא. יש התמחויות שמתחילים לתת להן יותר דגש בשנה השלישית והלאה. אם תחום המנועים מעניין אותך, אז בוודאי שהנדסת מכונות היא ההנדסה בשבילך ולא אחרת. אך עליך לקחת בחשבון כי אם תרצה ממש להתמקד בתחום ספציפי זה יכול לקרות החל מהתואר השני. לגבי תכני הלימוד, כל רשימת קורסים של תואר ראשון תתן לך את התשובה. כאן אין לי אפשרות לכתוב לך מהי רשימת הקורסים, במיוחד כי יש הבדלים בין התארים במוסדות הלימוד השונים. צירפתי לך בקישור למטה הסבר נוסף על התחום ושם יש גם רשימה של חלק מהנושאים הנלמדים בתואר.