תואר שני במערכות מידע וניהול טכנולוגיה אוניברסיטת תל אביב
תואר שני במערכות מידע וניהול טכנולוגיה אוניברסיטת תל אביב
יניב
2 תגובות
שלום, אני מחפש אנשים שעברו את התואר הנ"ל או שמכירים את ההתנהלות ויכולים לשפוך אור. אני מתעניין בתואר מכיוון שהוא משלב בין תחומים רלוונטיים מבחינתי: ניהול וטכנולוגיה. קצת עלי: בוגר תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה ועובד בתחום. האם פרקטי להתחיל את התהליך? אשמח לתגובות.
ש
שני יונגר
האם ללמוד מערכות מידע וניהול טכנולוגיה לתואר שני?
שלום יניב,
כמהנדס אלקטרוניקה אולי אתה עושה שימוש במערכות מידע, אבל במעמד הפורום ומהדברים שרשמת לא ברור לי מהי הנגיעה שלך ביום יום למערכות מידע מבחינת ניהול הטכנולוגיה. השאלה היא האם אתה מעוניין בשינוי כיוון תעסוקתי או מה הסיבה בגללה אתה מעוניין בתואר השני בניהול מערכות מידע. אני מאמיה כי צריך ללמוד במסלול שמביא תועלת מידית אמיתית, ואני חוששת שאולי המסלול הזה לא מתאים לך. אך שוב חסרה לי המון אינפורמציה כדי לדעת זאת.
בברכה, שני
י
יניב
תגובה לשני - תואר שני בניהול טכנולוגיה
שני שלום , ראשית כל תודה על המענה המהיר . לשאלתך : בעבודתי אני עוסק במערכות מידע בשוליים וזה בהחלט לא חלק משמעותי בתחום שלי , לעומת זאת ניהול הכרחי לצורך התקדמות בעבודה . אציין כי הבחירה בתחום זה היא באיזשהו מקום התפשרות מכיוון שאין תכניות ייעודיות בתחום ההנדסה לאנשים עובדים . כמו כן , אני מעדיף ללמוד תואר עם אוריינטציה טכנולוגית ולא מנהל עסקים לתואר שני . אשמח לתגובה שתוכל אולי לעזור לי להחליט על הצעד הנכון עבורי . תודה .