יש לי כמה קורסים שההפרשים ביניהם הם 0 דקות. רציתי לדעת מתי נגמרים שיעורים ומתי מתחילים ביחס לשיעור שמופיע לי ביומן הרישום לקורסים..
האם יש זמן להגיע מבניין לבניין או שלא?
תודה, יגאל.
י
יצחק
שעות
אתה שואל ברצינות? בהנחה שכן, זה תלוי ממש במוסד בו אתה לומד ולמרות ששני חכמה אני לא חושב שהיא מתקשרת טלפטית..אני מניח שיהיו לך 10 דקות בין שיעור לשיעור. בהצלחה.
ש
שני יונגר
חפיפה בין הרצאות
שלום יגאל,
ותודה רבה ליצחק, בהחלט הערה משעשעת לגבי הכישורים שלי. בעניין תחילת השיעורים והמעבר בין השיעורים. אל תדאג, אתה תגלה מהר מאוד שיש הרבה דמיון בין ההתנהלות בבית הספר התיכון שלמדת בו והאוניברסיטה. לצערי התואר הראשון דומה מהרבה בחינות.
לגבי המעברים בין השיעורים, אני רק מציעה לך לסמוך על המרצים, הם לא מגיעים בזמן לשיעור וכן השעה הרשומה היא השעה שבה מתחיל השיעור הבא. אז איך הסטודנטים מתמודדים עם זה? שאלה טובה! יש כמה אפשרויות כששתיים מהן אלו האפשרויות האלו: 1. חבר שלא לומד איתך את הקורס הקודם שומר לך מקום בכיתה- זאת בתנאי שחשוב לך ממש לשבת בשורה הראשונה בכיתה. כל אופציה אחרת תאפשר לך להיכנס לכיתה גם חמש או עשר דקות אחרי תחילת ההרצאה. זה כמובן לא אידיאלי, אבל, זה מה יש. 2. לבקש מהמרצה בשיעור הראשון לסיים חמש דקות לפני תום השעה, כדי שתספיקו להגיע לשיעור הבא.
אתה תראה, כשתהיה שם כבר הכל יסתדר לך. להגיע בזמן לשיעורים, לא נמנה עם הקשיים האמיתיים שחווים בשנת הלימודים הראשונה. מהר מאוד זה יתגמד אל מול קשיים גדולים יותר.