שלום רב, אני בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה מהאוניברסיטה העברית, אך היקף המשרות הקיימות בשוק והשכר לא מספקים אותי כלל. אני שוקלת לבצע מעין השלמה לתואר ראשון נוסף בהנדסת מזון בטכניון. האם בתחום זה קיים ביקוש גבוה, עבודה מסודרות יותר (מאשר חצאי משרות כדיאטנית) ושכר הולם?
תודה מראש (-:
ש
שני יונגר
תואר ראשון בהנדסת מזון
שלום דקלה,
בהחלט רעיון טוב. יש עבודות הרבה יותר מלאות והרבה יותר אפשרויות לעבודה עם תואר בהנדסת מזון. אני חושבת שזה מהלך טוב שאת בוחרת לעשות.