מעבר מהנדסת חשמל באונ` תל אביב למסלול כפול בטכניון
מעבר מהנדסת חשמל באונ' תל אביב למסלול כפול בטכניון
אסף
1 תגובות
שלום!
אני סטודנט להנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב (שנה א') ואני חושב לעבור למסלול התואר הכפול "פיסיקה והנדסת חשמל" ...פה הסיפור מסתבך... העניין הוא שמעבר כזה באוניברסיטת תל אביב הוא קשה ומסובך מאוד מכיוון שבזמן שאני למדתי (שנה!) קורסי בסיס בהנדסה, הסטודנטים ב"חשמל-פיסיקה" למדו קורסי בסיס בפיסיקה (גם כן שנה!) ולכן הפער הוא רחב מאוד. לעומת זאת המסלול לתואר כפול בטכניון (זהה פחות או יותר לתל אביב) מתחיל מקורסי בסיס בהנדסה (כמו שאני למדתי) ולכן המעבר בטכניון מ"חשמל" ל"חשמל-פיסיקה" אמור להיות פשוט יותר.
השאלה בתכלס... האם יש סיכוי לעבור מהנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב לתואר כפול בטכניון?
ש
שני יונגר
מעבר למסלול דו חוגי או תואר כפול
שלום אסף,
אני חושבת שהדרך היחידה שלך לדעת היא פשוט לגשת אליהם ולברר זאת ישירות מולם. מכמה סיבות: 1. כבר סיימת שנה אחת, ולכן הוכחת את עצמך. 2. תנאי הקבלה בכל מוסד לימודים אקדמי שונה 3. אם הציונים שלך טובים דיים מהשנה הראשונה בתל-אביב אז הם ישמחו לקבל אותך לשורותיהם.
מה שכן רק הם מחליטים מה הם יקבלו ומה לא יקבלו ולכן כל אלו הן השערות. אבל שווה לנסות.
אני מבינה את הקושי שאתה מתמודד איתו, אך אולי כדאי שתבר גם באוניברסיטה אם יש לך אפשרות לעבור למסלול הזה, כי בסופו של דבר אף אחד א מבטיח כלום.