שלום, מישהו יכול להגיד לי איך השוק מסתכל על תואר בהנדסת תעשייה וניהול ברופין? האם בראודה עדיף על רופין? אני מעוניין להתחיל שנה הבאה ברופין אך כרגע עוצרת אותי ההתלבטות האם אוכל עם תעודה מרופין להתקבל לעבודה גם במקומות יותר מבוקשים..
תודה לעונים!
מ
מכללת אורט הרמלין
איפה ללמוד?
שלום אמיר, שאלה שקשה מאוד לענות עליה. אנחנו גם לא יכולים להמליץ בפורום זה על מכללה זו או אחרת. אתה יכול לנסות לבקש במוסדות נתונים לגבי סטודנטים שהמשיכו לתארים שניים באוניברסיטאות או בטכניון - האם בוגרי המכללה התקבלו לתואר שני ואם כן, האם עם או בלי השלמות. זו יכולה להיות אינדיקציה טובה לאיכות הלימודים במכללה. בהצלחה,
ל
ליאת
הנדסה ברופין
היי, בתור בוגרת הנדסת תעשייה וניהול ברופין, אני יכולה לומר לך שההחלטה ללמוד ברופין היא ההחלטה הטובה ביותר שקיבלתי! הרמה האקדמית זהה לרמה באוניברסיטאות, סגל המרצים שתמך והיווה אוזן קשבת כשהיה קשה, המעבדות החדשות, הרצאות אורח רבות ששולבו בלימודים- כל אלו הביאו אותי למקום המכובד שאני נמצאת בו כיום- מנהלת פרוייקטים בכירה באחת החברות המובילות בארץ. גם החברים שלי לכתה עוסקים כיום בתפקידים ניהוליים בכירים במיטב החברות ובהחלט מרוצים. אחי מתכוון להירשם להנדסה ברופין ואני בטוחה שזה המקום הטוב ביותר להצליח בו! אני מאחלת לך בהצלחה !
א
אמיר
ליאת
נחמד לשמוע... מתי סיימת ללמוד וכמה זמן לקחת לך להתברג לתפקיד? היה קשה להתקבל? היית צריכה להיעזר באנשי המכללה או להפעיל "פרוטקציות"?