שלום.. אני מתעניין בלימודי הנדסת מכונות / בניין ללא פסיכומטרי. הבנתי שאפשר בסמי שמעון ובמכללת אריאל, בתנאי שעוברים מכינה בציון הנדרש. השאלה שלי איפה עדיף ללמוד לתואר מהנדס ברמה גבוהה יותר מבין השניים? אם יש מקום נוסף שניתן ללמוד בו ללא פפסיכומטרי?
ש
שני יונגר
הנדסה ללא פסיכומטרי
שלום גל,
ישנם מספר מוסדות לימוד אליהם ניתן להתקבל ללימודי הנדסה ללא פסיכומטרי כאשר עומדים בתנאי קבלה של מכינה וכו'.
אינני יכולה לערוך עבורך את ההשוואה בין מוסדות הלימוד ואשאיר זאת לחברי הפורום, אך להלן אפשרות נוספת שאולי כדאי שתשקול. במכללת ספיר ניתן ללמוד לשנה א' בהנדסה של אוניברסיטת בן גוריון, סטודנטים שעוברים את השנה הזו בהצלחה (זהה לשנה א' בהנדסות באוניברסיטה כמובן) ממשיכים לשנה ב' באוניברסיטה בהתאם למסלול הלימודים אליו הציונים מספקים או שנבחר מסלול מלכתחילה. מוסדות לימוד נוספים המקבלים ללא פסיכומטרי להנדסאות: מכללת אורט הרמלין והאוניברסיטה הפתוחה.
שווה שתבדוק את כל האפשרויות, צור קשר עם השירות של האתר והם יקשרו אותך עם כל המוסדות הרלוונטיים.
בברכה, שני
א
אדם
בחירת מוסד
אני סטודנט שנה ג' בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה באריאל ואני מאוד מרוצה מהרמה האקדמית הגבוהה והאווירה החברתית ממליץ לך בחום ולפי דעתי אריאל הרבה יותר נחשבת. בקשר לסמי שמעון אני לא מכיר כל כך את המוסד. הייתי ממליץ לך לבוא לבקר באריאל וגם ליסוע לסמי שמעון ולאחר מכן, להחליט.