שלום, ברצוני למוד את תחום עיצוב פנים, יש לציין שאין לי שום ניסיון בתחום זה וברצוני לדעת האם תעודה של המקצוע מספיקה כדי לצאת לשוק העבודה או שיש צורך בלמידת תואר? בנוסף אשמח לקבל המלצות על מכללות ובתי ספר שנחשבים למובילים בתחום זה בתודה מראש
ש
שני יונגר
לימודי תעודה לעיצוב פנים
שלום ליאורה,
יש רבים ללא תואר העוסקים בעיצוב פנים ויש רבים עם תואר אשר אינם מצליחים למצוא עבודה. בתחומים כמו עיצוב פנים, כאשר כישרון והקשרים הם העיקר, התעודות חשובות אבל הן רק חלק מהעניין. אפשר למצוא עבודה גם ללא התעודה האקדמית. מה שכן חשוב מאוד להיות מקצועיים ולהיות בעלי תיק עבודות מרשים במיוחד. לגבי המלצה למוסדות לימוד בתחום, למנהלי הפורום אין אפשרות להמליץ על מוסד לימודים כזה או אחר ואני מאוד ממליצה לברר לפחות בשלושה ולבקש לשוחח עם ממליצים כדי לשמוע על היתרונות והחסרונות של כל מוסד לימודים.
לימודי עיצוב פנים
היי שני, תודה רבה על תשובתך, רציתי רק לשאול שאלה נוספת במידה ואין לי תיק עבודות היכן אני יכולה לעשות תיק כזה? האם יש מוסדות שעושות את התהליך הזה? תודה רבה
ש
שני יונגר
תיק עבודות
שלום ליאורה,
תמיד תוכלי להכין תיק עבודות בעצמך. אם מוסד הלימודים כחלק מתנאי הקבלה אליו דורש הצגת תיק עבודות תמיד תקבלי הנחיות למה רוצה מוסד הלימודים לראות בתיק העבודות שלך. אך אם את רוצה להכין תיק עבודות ככרטיס ביקור למעסיקים תבחרי את התחום שבו את הכי חזקה בתחום העיסוק שלך והכיני תיק עבודות שבו יראו את יכולותיך.