סיימתי את לימודי כהנדסאית אדריכלות נוף. מאז ועד היום אני עובדת בתחום..כשנתיים.
יש לי צורך עז לחזור לספסל הלימודים מאחר ומרגישה שלא מיציתי את הההשכלה שאני מעוניינת לרכוש.
מאחר וכבר יש לי מקצוע ועבודה הדילמה היא כזאת..
מתלבטת בין לימודי תעודה של מעצב פנים - אשר יתרום לי מקצוע נוסף (וגם יש לי אהבה לתחום).
או לגבי תואר BA רב תחומי לאנשים עובדים מטעם בן גוריון.. בשאיפה בעתיד אולי לתואר 2.
מציינת אני את פירוט מסלול של התואר מאחר ואני בדילמה מה כיום יתרום לי יותר.
תואר BA כללי - או תעודה מקצועית.
2 המקצועות מאפשרים עבודה תוך כדי..אך המסלול של התואר ארוך יותר בשנה וחצי מהתעודה ומצריך יותר השקעה.
* תואר ראשון של אדריכלות נוף בטכניון לא נלקח בחשבון מאחר ומדובר ב4 שנים מלאות ולא ניתן להחזיק משרה מלאה תוך כדי.
יש לציין שאני בת 28 ולא מעוניינת לצאת מתחום האדריכלות אלא מחפשת משהו נוסף מאחר ואני לא מסתפקת רק בת.הנדסאי.
לעזרה אודה.
מסלולים אפשריים במסגרת לימודים לאנשים עובדים:
ב.א רב תחומי במדעי הרוח כולל את החטיבות: לימודי משאבי אנוש מדינת ישראל מזרח תיכון פולקלור
ב.א רב תחומי במדעי הרוח והחברה כולל את החטיבות:
לימודי משאבי אנוש מדינת ישראל מזרח תיכון כלכלה
ש
שני יונגר
מה ללמוד תעודה או מקצוע?
שלום רונה,
אני מוכרחה להודות שלא ברור לי מה והיכן הרווח בלימודי BA כללי. אם זה ספק לך רק את הצורך ללמוד ולרכוש עוד ידע כללי בתחומים שונים, אז נפלא אך מעבר לכך לא יהיה לך רווח נוסף ף בעיני. במיוחד שאת מעוניינת להמשיך במסלול העיסוק הנוכחי שלך או להרחיב אותו. לעומת זאת, לימודי תעודה כאלה או אחרים בתחום עיצוב הפנים בהחלט יכולים להיות תוספת מעניינת לידע שלך ולהגדיל את היכולת שלך לתת שירות בתחומים משלימים לתחום העיסוק הנוכחי שלך. השאלה היא מה המטרה בלימודים, רצון ללמוד באופן כללי או לימודים פרקטיים. שבסופם תעודת מקצוע נוספת, ההחלטה היא שלך.