היי הבנתי שתנאי הקבלה לתואר ראשון באדריכלות (לפחות באוניברסיטת ת"א) הם -פסיכומטרי מעל רף מסוים, בגרות מלאה כאשר מתמטיקה 4 יח"ל בציון 80 לפחות, ואם יש לך את שני אלה אתה מזומן למבחן קבלה...
השאלה שלי היא מה זה המבחן הזה..? פסיכוטכני? נותנים לך לצייר משו? האם יש דרך ללמוד או להכין את עצמי אליו? ואם זה פסיכוטכני אז מה זה בדיוק אומר?
תודה רבה.
ש
שני יונגר
מבחני קבלה ללימודי אדריכלות
שלום שיר,
מבחן הקבלה בודק למעשה התאמה לתחום, בודק ראיית מרחב יצירתיות וכו'. הרעיו הוא למצוא את המתאימים ביותר מבין המועמדים ללימודי אדריכלות. לידיעתך, יש בערך 100 מתמודדים על כל מקום בכיתה.
בכל מקרה, בדרך כלל יש להציג גם תיק עבודות כחלק מתנאי הקבלה ולכך יש מכינות למי שלא יודע איך להתכונן לבד. את יכולה לקרוא בהרחבה על התחום כאן באתר.
בברכה, שני
ה
הודיה
עיצוב פנים ואדריכלות
שלום, יש לי כמה שאלות ואשמח מאוד אם תוכלו לענות לי עליהן.. 1 האם קיים תואר ראשון בעל שילוב של עיצוב פנים ואדריכלות? 2.ואם כן מהו משך זמן הלימוד לתואר זה? ובנוסף האם קיים התואר במוסד שנמצא בירושלים וסביבתה? בתודה מראש.
ש
שני יונגר
תואר ראשון באדריכלות
שלום הודיה,
למעשה התואר הראשון באדריכלות או ארכיטקטורה הוא תואר באדריכלות ועיצוב פנים. אבל אם את מעוניינת במסלול ההנדסאים אז יש מסלולים בהם יש שילוב עם עיצוב פנים ויש שלא. תוכלי לקבל את הפרטים מהשירות החינמי של האתר, צרפתי לך קישור לשימושך.
התואר האקדמי בארכיטקטורה אורך בין. 4-5 שנים ויש עוד שנתיים סטאז׳ בסופם. באזור ירושלים יש לך את בצלאל.