מהו המשקל שמועמד מקבל במידה ועבר מכינה ללימודי עיצוב אדריכלות או עיצוב פנים?
אני רוצה ללמוד עיצוב פנים אבל לא יודע אם לדלג על המכינה ללימודים. אני מאמין שנתוני מאפשרים לי להתקבל ללימודים (מבחינת ציון הבגרות והפסיכומטרי).
מה את ממליצה לי לעשות???אני לא יודע אם זה משנה אבל אני חושב ללמוד במסלול האקדמי
א
אפרת גורן-מור
מכינה לעיצוב פנים
המכינה לעיצוב של החוג לעיצוב פנים במסלול האקדמי המכללה למינהל מאפשרת לך להיחשף לתכנית הלימודים שבחוג ולהתנסות בעיצוב, ומעל הכל תוכל לגבש לך תיק עבדות שהוא תנאי לקבלה בכל החוגים לעיצוב . כך שבסוף המכינה תוכל כבר להרגיש אם זה הכיוון שלך, ואם כן - יהיה לך תיק עבודות שיוכיח את זה ויאפשר לך להתקבל לכל המוסדות האקדמאים לעיצוב. יחד עם בגרות טובה אני מאמינה שתצליח! לכל שאלה אפשר להפנות אליי אפרת גורן-מור, מרכזת המכינה לעיצוב ACTION-REACTION
י
יפעת HIT
מכינה ללימודי עיצוב פנים
שלום רון, מכינה בעיצוב פנים יכולה להקל על מוכנותך לשלבי המיון והקבלה, אך אין היא הכרחית לקבלה. היחידה ללימודי חוץ של המכון הטכנולוגי חולון .H.I.T מציעה מכינה בנושא עיצוב פנים וכמו כן גם מסלול של לימודי תעודה בנושא עיצוב, זאת בבד בבד עם הווי חברתי נעים מאוד בסביבה אקדמאית. היות ובחינות הכניסה ללימודי התואר בעיצוב פנים יתקיימו בתחילת חודש מרץ 2010, לא ייפתחו השנה מכינות הכנה לבחינות אלו. למידע נוסף, אתה מוזמן לשלוח את פרטיך לכתובת המייל – exsd@hit.ac.il ואנו נשיב בהקדם. בהצלחה, יפ עת, נציגת H.I.T, המכון הטכנולוגי חולון