בוקר טוב :) אני נרשמתי ללימודי תואר ראשון בעיצוב פנים לשנקר ועברתי את המבחן הפסיכוטכני אני מעוניינת לדעת מה קורה בשלב השני למבחנים ואיך אפשר להתקונן אליהם, מהם מחפשים והאם כדאי להכין תיק עבודות נרחב וגדול או להשקיע בקמות עבודות קטנות ומושקעות, בגדול אני רוצה לדעת כל מה שידוע לכם ושיכול לעזור לי המון המון תודה מראש :)
ש
שני יונגר
הכנה למבחני קבלה
שלום עדן,
ראשית צריך להכין תיק עבודות מושקע מאוד שיראה את יכולותיך והכי חשוב שיהיה בו רצף של מחשבה או תהליך יצירתי, כמו למשל סביב נושא מסויים או זווית ראייה מסויימת.
בנוסף, כדאי מאוד להתכונן לראיון שהוא אחד החלקים הכי קשים למעבר בבחינה הסופית, למבחן הדרך הכי טובה להתכונן היא על-ידי שיחות עם סטודנטים שהתקבלו ללימודים, לראת על מה נשאלו ומה בדיוק ענו כי ייתכן ויש חומר תיאורטי שכדאי שתתכוני אליו כמו ציירים או פסלים חשובים שירצו לדעת אם את מכירה או ומושפעת מעבודתם כאשר את יוצרת.
אבל דבר אחד הכי חשוב להדגיש והוא שלא ניתן להגיד מהכי טוב לעשות כדי להתקבל, כי המסחנים סודיים יחסית ומשתנים בכל שנה ומורכבים מחלקים שונים אשר המכלול אמור בסופו של דבר לתת לבית הספר עזרה בהחלטה אם לבחור בך ללמוד אצלם או לא.
התייעצי עם סטודנטים זו הדרך הכי טובה לקבל מושג לקראת מה את הוכלת.