על פי איזה קריטריונים חשוב לבחור את המקום לימוד שאתה הולך אליו בתואר הנדסאי?
ש
שני יונגר
איך לבחור איפה ללמוד
שלום מורן,
שאלה מצויינת! המלצתי היא: 1. לבחור מוסד לימודים הקרוב למקום מגורייך, כי הרבה מטלות הבייתה וחבל לבזבז זמן יקר בנסיעות. 2. מהו אחוז המסיימים בכל שנה בהצלחה את הלימודים 3. מהם אחוזי ההצלחה של הסטודנטים במסלול אותו את בוחרת? 4. מהו גודל הכיתות? 5. כמובן לבקש אישור של המל"ג 6. לברר האם המוסד מסייע באיתור תעסוקה בסיום הלימודים 7. להתסכל על סביבת הלימוד והיחס מאנשי השירות- אלו דברים שלעיתים הופכים את הלימודים לנוחים יותר או קשים יותר ללא קשר לתוכן הלימודי. 8. יש מסלולי לימוד שונים- חלק מהמסלולים הם של 5 ימי לימוד בשבעו וחלקם מצומצמים לשלושה ימים- אם עבודה חייבת להיות משולבת בלימודים זהו קריטריון חשוב לא פחות.
בהצלחה, שני
ת
תודה על התשובה.. אבל..
תודה על התשובה.. אבל..
איך אני מצילחה לברר את כל הנתונים האלו? לדוגמא מהו אחוז המסיימים בכל שנה בהצלחה את הלימודים? ניסיתי לברר דרך האינטרנט ושום דבר לא ברור שם.. אני מהצפון ואני רוצה ללמוד במקום הטוב ביותר וגם את זה אני לא מצליחה לברר.. שום דבר לא ברור והכל מעורפל.. בבקשה אני צריכה עזרה משהו שיאיר את עיניי קצת.. :) תודה מראש..
ש
שני יונגר
שלום מורן
שלום מורן
הכי טוב זה ללכת לפגישות ייעוץ. אם משהו לא נכון לא יוכלו להגיד לך אותו. ופשוט תשאלי! והכי טוב כשאת כבר הולכת לפגישת ייעוץ, דברי עם סטודנטים שלומדים באותו מוסד לימודים ותשאלי אותם אם הם מרוצים, הם יענו לך בדרך כלל בכנות.
העזרי בשירות של האתר שיפנו אותך לכל המוסדות הרלוונטיים לך ופשוט תעשי סקר שוק. אני מבטיחה לך שתקבלי מושג מה חשוב לך ומה פחות ויהיו לך כל התשובות החשובות.