שלום, אני עו"ד במקצועי בת 35 אמא ל 3 ילדים קטנים שמעוניינת לעשות הסבה מקצועית לתחום האדריכלות. תחילה התעניינתי בלימודי הנדסאי אדריכלות, מאחר ואין לי צורך בתואר ראשון והבנתי שלימודי ההנסאים מספיקים לתכנון ועיצוב בנייה פרטית. הבעיה היא, שמתכונת לימודי הנדסאים ב100 אחוז מהמקומות שהתעניינתי הנם מ 08 בבוקר ועד 17 אחהצ, מה שבלתי אפשרי מבחינתי לחלוטין. השאלה שלי האם יש מקומות שלומדים פחות שעות ביום? האם יש לי סיכוי למצוא לימודים שנמשכים עד השעה 14:00 בצהריים?
לחילופין- האם יש לי סיכוי להתקבל ללימודי אדיכלות מלאים? אני מניחה ששם שעות הלימודים הפרונטליות אינן עד הערב.
תודה על העזרה נעמה
ש
שני יונגר
לימודי אדריכלות
שלום נעמה,
לימודי אדריכלות, גם במסלול הנדסאים הם דיי תובעניים. אני מניחה שתוכל למצוא מסלול קליל יותר מיועד לאנשים עובדים או בעלימ משפחות, אבל אלו יהיו לימודי ערב לצורך העניין. אפשרות נוספת היא למצוא מסלול לימוד של 3 ימים בשבוע.
כדאי מאוד שתפני את השאלה והבקשה לשירות של האתר כדי שהם יוכלו לסייע לך במציאת המסלול הטוב ביותר עבורך.
לגבי שאלתך השנייה. לאחר שתסיימי את הלימודים תוכלי להתמודד על המקום בלימודי אדריכלות, לגבי הסיכויים, אינני יודעת מה סיכוייך. בין היתר זה תלוי בכישרון ובכישורים.