אני מתעניינת לגבי לימודי אדריכלות וראיתי שניתן ללמוד את התואר בכמה מקומות.
1. היכן אפשר ללמוד אדריכלות? (אשמח למידע על אוניברסיטאות ועל מכללות). 2. איזה מקום הכי נחשב ללימודי התואר? 3. אני מבינה שלימודי התואר נמשכים יותר מבתואר רגיל, זה נכון?
אשמח לעזרה או להכוונה למוסדות הלימוד.
איילה
ש
שני יונגר
לימודי עיצוב פנים
שלום איילה,
להלן תשובותי לפי סדר שאלותיך: 1. ניתן ללמוד את התואר באדריכלות לתואר ראשון בחלק מהמכללות המציעות לימודי עיצוב פנים ובחלקן לתעודת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים. באוניברסיטאות ניתן ללמוד לתואר ראשון בהנדסת בניין. מוסדות הלימוד המקיימים את התואר הראשון בתחום הם: כל האוניברסיטאות במסלול מהנדסי בניין (שונה מתואר הנדסאי בניין) המכללות הבאות מציעות את התעודה בנוסף לתואר ראשון: במכון אבני, HIT בחולון, תילתן, המכללה למינהל.
ישנם עוד מספר מוסדות לימוד המציעים תעודת הנדסאי ללא תואר ראשון ביניהם: מכללת ביטוי, מכללת ספיר, היחידה ללימודי חוץ בטכניון, רשת אורט, סטודיו B6 ועוד.
אינני יכולה להמליץ על מוסד לימודים כזה או אחר וכן יכולה אני להמליץ לך לערוך סקר שוק מעמיק ולבחור את מוסד הלימודים בו לדעתך תקבלי את התנאים והידע בצורה הטובה ביותר.
הלימודים לתואר ראשון בעיצוב פנים אורכים כ3-4 שנים בדרך כלל 4 שנים.
במידה ויש לך שאלות נוספות אשמח לעזור, שני
נ
נאור
לימודי אדריכלות!
לימודי אדריכלות לתואר B.Arch נמשכים כ-5 שנים! המוסדות הנחשבים ללימודים אדריכלות הם: הטכניון והמרכז האוניברסיטאי אריאל. שיהיה בהצלחה, ממליץ ליסוע למוסדות הלימוד ולהתרשם.