החלטתי להעלות לכאן את שאלותיי הרבות שאני מפנה למעצבי פנים שעמם אני יוצרת המון קשרים בזמן האחרון .עיצוב פנים זהו תחום שמאז ומתמיד עניין אותי בניגוד לאדריכלות והחלום שלי היה לעסוק בכך בעתיד.יש לציין שאני בעלת ממוצע בגרויות 110 וציון פסיכומטרי גבוה מאוד ולכן הוריי דוחפים אותי ללמוד משהו שיניב פרות כמה שיותר מהר.רציתי לדעת האם כדאי לי לגשת לתחום הזה?איפה כדאי ללמוד ?ואיך מתחילים לעבוד לאחר סיום התואר? מאוד יעזור לי לקבל תשובה ברורה על שאלותיי מפני שאני מקבלת תשובות מגוונות שרק גורמות לי לבלבול וחששות. המון תודה ולילה טוב :)!
ש
שני יונגר
לימודי אדריכלות לתואר ראשון
שלום שני,
אני רוצה להציע לך מסלול שהוא פשרה בין ההורים שלך לשאיפותיך האישיות.
לימודי אדריכלות לתואר ראשון משלבים לימודים עיצוב פנים שמעניינים אותך ובהם את מעוניינת לעסוק עם לימודי אדריכלות (הנדסת בניין) שהוא תחום שיכול פרנס אותך בצורה מוכבדת ביותר בעתיד.
למה אני מציעה לך דווקא ללמוד אדריכלות? הסיבה היא מאוד פשוטה, ישנן תחומים גם בתחום הבנייה המצריכים יצירתיות רבה מאוד והמון דגשים על עיצוב פנים גם בתחום העסקי וגם במגזר הפרטי.
הלימודים יפתחו עבורך את האפשרות להיות מעצבת פנים עם יידע רחב הרבה יותר מזה של אלו הבוחרים לוותר על ההנדסה ולכן אפשרויות התעסוקה שלך יהיו גדולות הרבה יותר.
אם יש לך את היכולת עדיף ללכת על התואר המקיף שיאפשר לך להמשיך ללימודי ארכיטקטורה בתואר מתקדם והשמיים הם הגבול בתחומים הללו.
לצערי אין באפשרותי להמליץ על מוסדות לימוד, אך אמליץ לך לנסות ולהתקבל ללימודים באחת האוניברסיטאות. לגבי תעסוקה, למצטיינים בלימודים בד"כ אין בעיית תעסוקה התעסקוה מגיעה אליהם, לגבי שאר הסטודנטים ישנם משרדים רבים לתכנון, אני בטוחה שתמצאי את דרכך באחד מהם ובהתאם לתחום שיעניין אותך ביותר במהלך הלימודים.