עבדתי כגננת 35 שנה כשמתוכם הייתי 17 שנה רכזת מילו"א בשנים הנ"ל למדתי ולימדתי בגיל הרך ,אומנות,מוסיקה ,תאטרון, וםיפרות ,לפני כשלושה שבועות פרשתי מההוראה ועכשיו אני פנויה ומאוד רוצה ללמוד עיצוב פנים לתעודה תמיד רציתי ללמוד ולא התאפשר לי ,אני גרה בנתיבות ומעונינת ללמוד באיזור הדרום,בדקתי כל מיני אפשרויות אך איני יודעת מי מהמוסדות טוב ומוכר בשוק העבודה ?ענין נוסף הם פערי המחירים,אודה לכם מאוד אם תוכלו ליעץ לי בתחום . אמרוסי לאה
ש
שני יונגר
לימודי אדריכלות ועיצוב פנים- אזור הדרום
שלום לאה,
עד כמה שידוע לי, המוסדות המלמדים לתואר אדריכל ומעצב פנים בדרום הם מכללת ספיר והמכללה הטכנולוגית בבאר שבע. שאר המוסדות ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים המוכרים במה"ט נמצאים באזור המרכז.
מי שמוכר בשוק העבודה בתחום הוא רק מוסד אשר בסופו תבחני בבחינת הסמכה מטעם מה"ט, אשר תיתן לך את ההסמכה לתכנן ולחתום על פרויקטים עד לגובה 4 קומות.
לגבי המלצה למוסד כזה או אחר, אני מזמינה את חברי הפורום לחוות דעה, אין באפשרותי להמליץ.
הדרך הטובה ביותר, שאני מציעה לרוב למתעניינים כמוך היא לעזר בשירות החינמי המוצע כאן באתר. הם יסייעו לך גם מבחינת מחירים וגם מבחינת איתור מוסדות הלימוד המאושרים במה"ט.