מישהו יודע מהם האופציות שלי בארץ ללימודי תואר שני לאחר תואר ראשון בעיצוב פנים במכון הטכנולוגי בחולון?... אני רוצה להמשיך לאדריכלות יש אפשרות כזאת בארץ? האם כדאי לי לימודי הנדסאי ואם כן איפה? תודה...
ט
טלי
תגובה
שלום זיו, שאלה, האם סיימת כבר תואר ראשון בעיצוב פנים בHIT? או אתה מתכוון ללמוד שם? במידה וסיימת כבר אשמח לשמוע ממך את דעתך האישית על המכון, ועל התואר.
תודה מראש,
ז
זיו
עיצוב פנים HIT
כן, אני מסיים עכשיו עוד סמסטר אחד... יש מלא שינויים כל הזמן בפקולטה... אנחנו יצאנו שפני ניסיון בעניין נראה מה יהיה הסמסטר... אבל בעקרון אני מרוצה בכל מקום יהיו מרצים נורמאלים ופחות נורמאלים אבל בסופו של דבר את מלמדת את עצמך... אני חושב שהכי טוב ללמוד אצלנו כי במכללה למנהל זה סתם יקר עם כמעט אותם מרצים, ובשנקר ממש מעפן, אם לשפוט לפי הפרויקטי גמר שלהם בתערוכה...
ט
טלי
פירוט תפקידים אפשריים בעיצוב פנים
בדיוק לפני שבוע הייתי ביום פתוח בHIT, לפני זה הייתי במכללה למנהל ובשנקר. ובהחלט התרשמתי הכי הרבה מHIT. אך מפחיד אותי נושא העבודה... האם אתה יכול לפרט לי יותר על איזה תפקידים / באיזו מקומות עבודה אני יכולה לעבוד עם עיצוב פנים, כמובן פרט לעיצוב מטבחים / בתים / רהיטים. באיזה מקומות אני יכולה להתחיל ?
ז
זיו
יש כמה אפשרויות
אני לא סיימתי ללמוד ככה שאני לא יודע... אבל בעיקרון אני מכיר אנשים שסיימו והם עובדים במכירות מטבחים, תאורה, משרדי אדריכלים וגם כאלו שפתחו חברה משלהם. בעיקרון אם את סגורה על עיצוב לכי על פנים... אל תדאגי עכשיו לעתיד כי אם תהיי טובה בזה בטוח תמצאי עבודה. וחוץ מזה שזה תואר כייפי עם הרבה יצירתיות שזה לרוב יותר כיף ממתמטיקה למשל (:
ט
טלי
עזרת לי מאוד
זיו, המון תודה למרות שענית לי על רוב השאלות, אשמח להמשיך להיות איתך בקשר מחוץ לפורום על מנת שאוכל לקבל תשובות יותר מפורטות,
אם באפשרותך להשאיר לי מסנג'ר או מייל שלך אודה לך מאוד,
ז
זיו
אין בעיה
את יכולה למצא אותי בפייסבוק
והמייל: zivberko@hotmail.com
בהצלחה
נ
נעמה
דחוףףף
למה בשנקר מעפן לדעתך? שנקר הוא אחד מהמוסדות הוותיקים והמצליחים כיום. חשוב לי לדעת כי אני בתהליכי הרשמה לשם.
ט
טלי
שנקר
אני גם עכשיו בתהליכי הרשמה לעיצוב פנים זיו רשם למעלה "בשנקר ממש מעפן, אם לשפוט לפי הפרויקטי גמר שלהם בתערוכה " הייתי בימים פתוחים בהמכללה למנהל, בשנקר, וב HIT מאוד לא התרשמתי משנקר. כל המוסדות האלה הם וותיקים ומצליחים. וכל אחד רואה את הדברים אחרת. אני אישית בחרתי ללכת לHIT . אבל אם תכנסי לכל מיני אתרים תראי שכולם כותבים שהדירוג של המוסדות האלה הוא 1. המכללה למנהל ( שהוא גם הכי יקר מכולם...) 2. HIT 3. שנקר אבל באמת שאני לא יודעת לפי מה הם כותבים את זה.... נראה מה יכתוב זיו. :)
ח
חיה לשר ברק
יום פתוח המכללה למינהל
הי טלי ונעמה,
כמייצגת את המסלול האקדמי המכללה למינהל כיף לראות שאתם ממצבים אותנו הכי גבוה... נכון אתן צודקות- שכ"ל הינו של מכללה פרטית שאיננה מתוקצבת ע"י המדינה כמו שנקר וחולון אך ככה אנו יכולים לבנות כל שנה תכנית לימודים עדכנית, ולספק לסטודנטים ובוגרים קשר ישיר עם שוק התעסוקה (יש לנו מרכז ניהול קריירה בעיצוב פנים). בנוסף יש מערך מלגות גדול והסדר מימון אטרקטיבי. אשמח לראות אתכן ביום הפתוח שיתקיים ביום שישי 18.2.11 החל מ- 9:30 ולענות לכל שאלה.