אני מעוניין ללמוד עיצוב פנים + תואר. אני מתלבט בין אדריכלות לבין תואר כללי במדעי הרוח... אני בנאדם עובד ומעוניין בלימודי ערב. הבנתי שאם אלמד רק עיצוב פנים התאפשר לעבוד רק במשרדים וכל היום להכין תרשימים ולא בשטח עצמו. אני מעוניין בנוסף לעבוד בשטח, מה שכן לא מצאתי מקום המלמד תואר ראשון באדריכלות בערבים. תתקנו אותי אם אני טועה בכל שלב ושלב... האם מי שלומד רק את הלימודי תעודה בעיצוב פנים לא יכול להתקדם הלאה...? האם יש אפשרות ומקומות אשר משלבים לימודי ערב בעיצוב פנים + תואר ואיפה? ומה אתם הייתם ממליצים לי הכי לעשות במצב הנוכחי שאני יכול ללמוד רק ערב?
ל
לירון
לימודי אדריכלות
ראשית אני מאחל לך בהצלחה בכל אשר תבחר אם זה אדריכלות או מדעי הרוח. יש מספר דברים שרציתי לציין לך: גם אני מחפש כעת קורס בעיצוב פנים, ממה שניתקלתי חלקם מאפשרים יום אחד לימוד ערב + יום ו' בוקר (אני חושב שכדאי לשקול זאת אם אתה אוהב את התחום) בקשר לעבודה בעיצוב פנים, הכל תלוי בניסיון ובתיק עבודות. היות ואתה מתכוון ללמוד, כדאי שתשקול לנסות לעבוד בתחום זה בשילוב לימודים כך שתוך כדי למידה תצבור ניסיון, ידע ותיצור לעצמך תיק עבודות. אני חושב שבהתחלה (בשנים הראשונות) יוצא למעצב מתחיל לשרטט, לצבור ניסיון וידע, ולאחר מכן לצאת לשטח אם כשכיר או עצמאי. אני חושב שעיצוב פנים ואדריכלות בפרט הינו מקצוע מרתק מאד לא קל למצוא בו עבודה, אבל שווה את ההשקעה. בהצלחה לירון
מ
מיטל ווארפול
הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים
שלום, אם אתה זמין ללימודים רק בשעות הערב כי הינך מעוניין בעבודה במשרה מלאה אז"י כדאי שתבחר בלימודי תעודה ובהמשך תשלים לתואר ראשון בתחום. תוכל להתעניין במכון קווים בחסות המכללה למנהל או במכללת אורט ועוד....