שלום רב, אני מעוניינת ללמוד קורס בשרטוט בתחום הנגרות, אני רוצה ללמוד שרטוט באמצעות המחשב או/ו ידני. הייתי רוצה לדעת איך עושים זאת? האם קיים קורס כזה שניתן לקבל בסופו תעודה? והאם ניתן לקבל רשימה של מקומות שמעבירים קורסים כאלה? ניסיתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי משהו ממוקד. בנוסף הייתי מעוניינת לדעת האם קורס שרטוט כזה קשור לתחום עיצוב פנים ואדריכלות. והאם אוכל לקחת קורס של עיצוב ואדריכלות פנים וזה יכלול את נושא השרטוט בתחום שאני מעוניינת. אודה לתשובתכם.
ל
לירון
לימודי שרטוט
כיום נמצאים בשוק מספר תוכנות שבאמצעותם נעזרים בשרטוט, כגון אוטוקאד, דטהקאד (הכל אם קאד בסוף ??!! ) קיימים קורסים רבים לתוכנת אוטוקד ( שיש לה גירסאות רבות, כדאי להכיר את מספרן של הגירסאות, כי קיים שוני לפעמים בתוכן ובתצוגה ) במידה ואת מתכוונת ללמוד תואר עיצוב פנים באדריכלות, סביר להניח שבמסגרת הלימודים שלך ( 5 שנים) את תכירי הן את השרטוט הידני והן את השרטוט הממוחשב , קיים במסגרת הלימודים קורס, והגשת הפרוייקטים נעשית באמצעות שרטוט ממוחשב. עיצוב פנים מחיל תחומים כגון: עיצוב מטבחים, חדרי אמבטיות, חדרי שינה, התחום שלך הינו רק בשרטוט פרטי ריהוט.בו משרטטים את הרהיט. קיים תחום אחר שהינו עיצוב המוצר...אך גם בו העיצוב הינו מלבד נגרות גם פלסטיק, מתכות וכדומה. מקווה שעניתי לשאלתך בהצלחה לירון