אני בעלת תואר ראשון בתקשורת, כיום אני מתעניינת בכל הנושא של אדריכלות, עיצוב פנים וגרפיקה ורוצה לעשות איזושהי הסבה לתחום. קיימות כמה אפשרויות והייתי רוצה להבין יותר את ההבדלים בינהם ומה מתאים לי מבחינת הסטטוס בו אני נמצאת,עובדת במשרה מלאה,מעוניינת בלימודי ערב ולא מעוניינת בתואר ראשון נוסף. 1. האם קיים תואר שני בעיצוב פנים/אדריכולות שאינו קשור לתואר הראשון (כמו שיש למשל במנהל עסקים). 2. מה עדיף לעשות קורס בעיצוב פנים/ אדריכלות או להשקיע יותר וללמוד הנדסאית, כמובן השיקול הוא מבחינת ההשקעה לעומת האופצויות שיפתחו לי בהמשך מבחינת שוק העבודה. האם הקורס נותן משהו? 3. האם יש קורס המשלב אדריכלות ועיצוב פנים כמו שיש שילוב כזה של הנדסאי? 4. האם יש לימודי ערב להנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים?
אשמח מאוד לקבל תשובה על מנת לסדר לעצמי את הדברים בראש ולהגיע להחלטה. תודה רבה.
מ
מיטל ווארפול
בחירת לימודים
שלום אביטל,
לא ניתן להמשיך ללימודי תואר שני בתחום העיצוב והאדריכלות ללא לימודי תואר ראשון. במידה ואינך מעוניינת בהסבת מקצוע כלומר ללמוד שוב לתואר ראשון. כדאי להמשיך ללימודי קורס או תעודה בתחום (לא משנה קורס או הנדסאית) ולבחון אם הינך מעוניינת להמשיך ללמוד את התחום. קיימות הצעות עבודה בתחום אך קיימת גם תחרותיות ועלייך להשקיע ולהוכיח עצמך בתחום בנסיון עבודה יצירתיות וכו'. לשאלתך לא קיים קורס אריכלות אלא קורס בעיצוב פנים לדוגמא. מכון קווים בחסות המכללה למינהל מקיים לימודי ערב לדוגמא
כדאי לפנות לשרות אישי באתר לקבלת פרטים נוספים בברכה מיטל ווארפול