אני אם ל-5 חדשה לחלוטין בתחום וע"כ באפשרותי ללמוד רק באזור ירושלים. קראתי באחת ההודעות בפורום שסטודנטים במסלול לימודים הנ"ל מאריאל נהנים מהצלחה אישית.(ע"י ד"ר יוכבד פנחסי אדיב) ע"כ אודה לכם על מכללה בירושלים המשתווה לאריאל במידה ואין באותה רמה לציין זאת ולומר לי איזו מכללה מצליחה ביותר בירושלים. שכן אני בהתלבטות עצומה באיזו מכללה ותשובה בענין זה תסכם מבחינתי את הנושא. תודה רבה. ושנה טובה תמר
ת
תמר
האם קיימים הבדלי רמות בין המכללות
הבנתי שלא ניתן ושאתם נשארים ניטרלים. התקבלתי ללימודי הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים במכללה למינהל בירושלים. ע"פ הפתיח העליון של הפורום בנוגע להבדלי רמות האם יש הבדלים בין המכללות בתחום ההנדסאים (שהרי כולם בפיקוח מה"ט), אם כן במה השוני?הכוונה באופן כללי ולא לגבי מכללה מסוימת. איך ניתן לברר אפילו סטטיסטית אחוזי הצלחת הסטודנטים בלימודים בתחום או הצלחה בשוק העבודה בתחום בין המכללות? תודה רבה ושנה טובה תמר
ד
ד"ר יוכבד פנחסי אדיב
מענה- דרוג מיכללות
תמר שלום רב, מיכללות אשר מצויות בצד אקדמיה נחשות כמיכללות מתקדמות יותר עם אופק והסדרים . ממתיצה להעזר בחברים לענין מיכללה זו או אחרת אך בהחלט ניתן להתרשם מנפח פעיות והקף חוגים ולפיכך להשוות . בהצלחה.
אין ספק כי סטודנטים מצביעים ברגלים , ובוגרים אשר מוצבים במקומות עבודה אכן מיצגים את המיכללה בה למדו.....