שלום, רציתי לדעת האם מקומות עבודה עושים שיקולים של המקום בו למדת? ז"א האם מקומות עבודה יעדיפו אותי פחות אם יש לי תואר שני בפסיכולוגיה (ארגונית) במכללת אריאל למשל מאשר תואר זהה באוניברסיטה?
א
איש אבירם
העדפת מקום לימודים
שיראל שלום.
לרוב, בתחום מדעי ההתנהגות, אין אצל המעסיקים העדפה של מקום הלימודים. ההתייחסות מתמקדת יותר ברושם האישי של המועמד ולעיתים גם תוצאות מבדקי המיון. בשונה מתחומי ההנדסה. שם המעסיקים מבקשים במפורש בוגרי מוסדות מאוד ספציפיים וזאת בשל סוגי ההתמחות הספיציפיים המייחדים כל מוסד לימודי. לכן אל חשש ובהצלחה.
מ
מיטל
תשובה לשיראל- בחירת מוסד לימודים
שלום, ברוב המקומות, נתונים אישיים כמו ממוצע תואר גבוה או ראיון אישי ומכתבי המלצה יעזרו לך להתקדם ולהגיע למקום העבודה שאת רוצה להתקבל. יחד עם זאת לצערי, קיימות משרות בשוק העבודה, שפרמטר "תואר שני מאוניברסיטה", מהווה נקודת זכות בקבלה לעבודה. את תמיד יכולה לצלצל בעצמך למוסד או ארגון בו היית רוצה לעבוד בעתיד בתחום, ולקבל יותר מידע על קבלה לעבודה.
אשמח לעזור או לייעץ על הפרמטרים בבחירת מוסד לימודים בהמשך
בהצלחה! מיטל
ט
טלי
אולי יש מכללות יוצאות מן הכלל
נכון יש משהו במה שאת אומרת, אבל מה עם מכללת תל אביב יפו, שהיא אחת המכללות הטובות, הבנתי שהתואר השני שם בפסיכולוגיה קלינית הוא מאוד נחש , ולא פחות מתואר שני באוניברסיטה. תקני אותי אם אני טועה, תודה, טלי