שלום, סיימתי כעת לימודי פסיכולוגיה לתואר ראשון וכעת אני מתלבטת כיצד להמשיך. תואר שני כרגע אני לא מעוניינת אלא אני מעוניינת לעבוד עם ילדים למשל בשיטת טיפול מסויימת. רציתי לשאול על שיטת אלבאום, האם היא מבוקשת בתחום? האם תהיה לי עבודה בתחום? או שזה גם ישאיר אותי 'באוויר' כמו אחרי לימודי התואר בפסיכולוגיה שלמעשה אין בו עבודה בתחום אם לא עושים תואר שני.. אשמח לעצתך לגבי מסלול המשך מתאים טוב ושיש בו עבודה.. תודה רבה
נ
נועה סטרוז
המשך לימודים אחרי פסיכולוגיה
שלום עדן,
כמו שיטות טיפול רבות גם שיטת אלבאום הינה שיטה מאוד פופולרית בזמן האחרון. חשוב לציין שבתחום הטיפול הרבה מאוד מהעבודה מתבצעת באופן פרטי ולכן זהו שיקול שצריך לקחת כשמתלבטים לגבי המשך לימודים - תיאלצי לבנות מעגל לקוחות משלך או לעבוד תחילה אל מישהו אחר ומשם לעבור לסקטור הפרטי. סטודנטים לפסיכולוגיה שסיימו תואר ראשון אומנם לא יכולים לעסוק במקצוע אך הם יכולים להשתלב במגוון תחומי ייעוץ והדרכה, בחברות כוח אדם, בחברות השמה או במחלקות משאבי אנוש בחברות שונות. היות וישנם תחומי טיפול רבים מאוד לא אוכל למנות אותם כאן אך אם יש לך צורך במידע נוסף על תחום ספציפי תמיד תוכלי לפנות אלינו באמצעות הפורום או באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך.