שלום, אני בוגרת תואר ראשון משלוחת אוניברסיטת "דרבי" שפעלה בעבר בארץ. סיימתי את לימודיי בשנת 2008. לשמחתי הצלחתי להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה, במגמה השיקומית, אך לאן שפונות פניי, אני מרגישה כי הצגת ה-B.A ממוסד שכבר אינו פועל בארץ מעוררת תמיהה ולעיתים אף עשויה להוות כרועץ. בלב שלם אומר, כי תוכנית הלימודים בזמנו הייתה מספקת ומעולם לא הרגשתי בפיגור כלשהו ביחס לחבריי שלמדו במוסדות האוניברסיטאיים בארץ. יחד עם זאת, גם כיום, בעוד אני עומדת בראיונות להתמחות, אני מוצאת עצמי מעט מגמגמת כאשר אני נשאלת או מבקשת לציין את מוסד הלימודים מן התואר הראשון. איני שלמה כלל עם הניסוח שהולם את הסיטואציה ולפיכך פונה לעצתכם. אשמח אם פרופ' עמי שקד, שרשם לי המלצה לראיונות הקבלה ועמו הייתה לי הזכות ללמוד, יביע דעתו אודות שאלה זו. בברכה,
ס
ספיר
המרכז ללימודים אקדמיים
היי אור, אם אני לא טועה. דרבי הפכה ל"מרכז ללימודים אקדמיים" באור יהודה. את יכולה לציין שהתואר משם... שיהיה בהצלחה!!
נ
נועה סטרוז
המרכז ללימודים אקדמיים - דרבי
שלום רב,
כפי שציינה ספיר דרבי אכן הפכו למרכז ללימודים אקדמיים ולכן אני ממליצה לך לפנות אליהם, יכול להיות שיוכלו להציע לך פתרונות ריאלים שיקלו על התהליך בו את מציגה את מוסד הלימודים בו למדת.
"דרבי"- הצגת מוסד הלימודים מן ה-B.A
היי, תודה על המענה המהיר. לצערי כבר ניסיתי להתקשר, אך לא הצלחתי ליצור קשר עם מישהו שבאמת יש באפשרותו לטפל בנושא. ניסו להעביר אותי לאנשים שונים, אך הדבר לא צלח. חבל לי מאוד.... תודה בכל אופן על הניסיון לסייע.
נ
נועה סטרוז
הגעה למוסד הלימודים
שלום אור,
ממליצה לך להגיע למוסד הלימודים עצמו, יהיה הרבה יותר קשה להעביר אותך מאדם לאדם ולעיתים כאשר מגיעים למקום יותר קל לטפל בבעיות מסוג זה.