אני בת 34, עבדתי בתחום הכלכלה ואחרי שילדתי התחלתי לחשוב אם אני רוצה לחזור לשם או לא. תמיד עניינה אותי פסיכולוגיה, עזרה לאנשים יעוץ... מצד שני יש גם את תחום הקאוצ'ינג שגם נותן כלים לטפל ולעזור לאנשים. שמעתי על מרכז בלסקי שהשיטה שלהם מהירה ואני יכולה ללמוד בזמן חופשת הלידה... מי פה למד אצלם אימון או אימון באופן כללי?
נ
נועה סטרוז
לימודי אימון אישי
שלום תמרי,
לימודי אימון אישי הפכו לתחום פופולרי במיוחד בשנים האחרונות ברחבי הארץ וישנם מוסדות רבים המציעים לימודי אימון אישי במתכונות שונות. בין מוסדות הלימוד נמצא גם מכון בלסקי, מדובר במכון שמציע קורס מאמנים אישיים עבור אנשים שמעוניינים להישאר חלק מהמכון לאחר מכן, להדריך במסגרת המכון ולקבל לקוחות ישירות מהם. תהליך המיון למועמדים כולל: ראיון אישי, אבחון תרחישים, בדיקה גרפולוגית ואבחון אישיות. כמו כן ועדה מקצועית אישית בוחנת את המועמד ותוצאות האבחונים שלו ובוחרת בקפידה את המועמדים המתאימים ביותר.
בנוסף למכון בלסקי ישנם מכונים ומוסדות לימוד נוספים המציעים לימודי אימון אישי ברמה גבוה שמבטיחה תוצאות, ביניהם: מכון אדלר, גומא, תפנית - בית הספר למנהלים של האוניברסיטה הפתוחה, מכללת ברק ועוד.
צירפתי עבורך מאמר המסביר על מסלולי הלימוד השונים ועל מוסדות לימוד נוספים המציעים הכשרה למאמנים אישיים.