לימודים לתואר שני - פסיכולוגיה, מדעי החברה או עבודה סוציאלית
לימודים לתואר שני - פסיכולוגיה, מדעי החברה או עבודה סוציאלית
הרב אריאל טל
1 תגובות
אני בעל תואר ראשון + תואר שני במשפטים, היותי מורה לתושב"ע + תואר ראשון ביהדות אקוויוולנטי+ סמיכה לרב יורה + יורה ידין+ השכלה תורנית גבוהה מהרבנות הראשית מעונים ללמוד תואר שני ביהדות.
מעניין אותי ללמוד 3 מסלולים לתואר השני - פסיכולוגיה, מדעי החברה ועבודה סוציאלית
חוץ מזה יש לי עניין ללמד ו/או להיות עוזר הוראה בתחום המשפט , כגון בוררות, דיני משפחה, ו/או בתחום היהדות
כתבתי 4 ספרי משפט בתחום המשפט העברי, ואני בעל עשרות רבות של מאמרים משפטיים רובם ככולם בתחום הדין האזרחי החילוני בראי המשפט העברי.
המלצות מפרופ' קורינאלדי, מבקר המדינה, הראשון לציון, פרופ שאקי ז"ל ועוד
אשמח להכוונה.
ש
שני יונגר
תואר שני לאחר תארים ראשון ושני במשפטים
שלום הרב אריאל טל,
לימודי מדעי החברה הם שם כולל לשני התחומים האחרים, פסיכולוגיה ועבודה סוציאלית. יחד עם זאת תואר שני בשני התחומים הללו מחייב תואר ראשון בתחום מתאים. ללימודי פסיכולוגיה מומלץ להיות בעל תואר אקדמי במדעי ההתנהגות או בפסיכולוגיה לתואר ראשון בממוצע 90 לפחות ולעבור בחינת מתאם לתואר שני בפסיכולוגיה. באופן כללי קשה מאוד להתקבל לתארים הללו, למרות קורות החיים העשירים שלך. לתואר שני בעבודה סוציאלית אפשר להתקבל בשתי דרכים, הראשון היא ללמוד במסלול השלמות לתואר שני בעבודה סוציאלית האורך 3 שנים ומתקיים באוניברסיטאות בלבד או להיות בעל תואר ראשון בעבודה סוצאילית. לא ניתן ללמוד עבודה סוציאלית לתואר שני ללא תואר ראשון בתחום. אפשרות נוספת היא ללמוד למסלול הסבה לעבודה סוציאלית (כלומר לתואר ראשון בעבודה סוציאלית) שהוא מסלול קל יותר מבחינת העומס השבועי בלימודים ומאפשר עבודה במקביל ללימודים באופן חלקי.