שני שלום, השאלות הבאות מעסיקות אותי כבר זמן מה ומאוד- מאוד יעזור לי אם תוכלי לתת לי מענה עליהן!
1. אני מסיימת תואר ראשון בפסיכולוגיה ובמקביל עובדת בתור מדריכה בארגון המעניק תעסוקה המותאמת לנפגעי נפש. המנהלת שלי היא עובדת סוציאלית בעלת שני תארים וניסיון רב בתחום. האם המלצה ממנה תסגור את הפינה של "המלצה מהשטח", או שההמלצה יכולה להינתן רק מפסיכולוג?
2. מסיבות אישיות, לא יתאפשר לי להמשיך ב-4 השנים הקרובות בלימודים לתואר השני. כיצד, אם כן, ההמלצות יועברו לאוניברסיטה בבוא הזמן? הרי הבנתי שמדובר בהמלצה שנשלחת ישירות לאוניברסיטאות, ללא מעבר דרכי, ועד שיהיה צורך בשליחת ההמלצה לאונ', הקשר עם המרצה לסמינריון כבר יתרופף...
תודה רבה מראש (והמשך שבוע טוב) !!!
מירי
ש
שני יונגר
המלצות המלצות
שלום מירי,
להלן תשובותי: 1. אני מניחה שההמלצה שלה היא מצויינת עבורך. אך כמובן שעליך גם לקבל המלצות אקדמיות במקביל. 2. זו עלולה להיות בעיה, אך אם תדאגי לכך כבר היום אולי תוכלי לקבל את ההמלצות הדרושות לך במועד ההרשמה ללימודים בעתיד. בקשי אולי את אישור המרצים בכתב או כל דרך אחרת וכמובן לקראת ההמלצה עצמה לאחר ההרשמה ללימודים צרי עם המרצים קשר לשם תזכורת. ואני בעד לנסות לפגוש אותם גם פנים אל פנים. למרות שזה לא פשוט.