לימודים דומים לחקר המוח ופסיכולוגיה בלי 700 בפסיכומטרי
לימודים דומים לחקר המוח ופסיכולוגיה בלי 700 בפסיכומטרי
שני
1 תגובות
היי, הגברתי בתיכון את מגמת הביולוגיה במסלול ביוטכנולוגיה. אני מאוד התחברתי לנושא של חקר המוח וכיצד הוא פועל. הממוצע בגרויות שלי הוא 104, כולל בונוסים. אני יודעת שעל מנת ללמוד פסיכולוגיה עלי להוציא ציון גבוה במיוחד בפסיכומטרי, דבר שאני חוששת שלא אצליח... לא מצאתי תחומי עניין אחרים שמעניינים אותי פרט לנושא הזה. אני לא יודעת איזה מקצוע אני יכולה ללמוד הקשור בנושא בלי שאצטרך להוציא 700 בפסיכומטרי ושכן יעזור לי בחיים. אשמח אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש, שני
ש
שני יונגר
לימודי פסיכולוגיה עם או בלי פסיכומטרי
שלום שני,
ראשית אני ממליצה לא לחשוש מהבחינה הפסיכומרטית. לא כולם מוכשרים בבחינה הזו, אך קשה לברוח ממנה. מנקודת מבטי יש לך שתי אפשרויות: 1. לעשות פסיכומטרי ולקחת בחשבון שבדרך כלל צריך לעשות שתי בחינות כדי להגיע לציון טוב. 2. לבחור ללמוד באוניברסיטה הפתוחה שם לא צריך פסיכומטרי ללימודי פסיכולוגיה. בנוסף, אולי כדאי שתשקלי ללמוד מדעי המוח. זהו מסלול המשלב פסיכולוגיה עם ביולוגיה ואם את תהיי סטודנטית מוכשרת תוכלי להמשיך לתואר שני בתחום ולמצוא עבודה מעניינת ביותר בתחום חקר המוח.
את יכולה גם לברר באוניברסיטה הפתוחה לגבי אפיק מעבר ללימודי פסיכולוגיה, כי הבגרות שלך מאוד יפה, אז יש לך סיכויים גבוהים. זו עוד דרך לדלג על הפסיכומטרי.