מה ללמוד בתואר הראשון כדי להתקבל לתואר שני בטיפול בתנועה?
מה ללמוד בתואר הראשון כדי להתקבל לתואר שני בטיפול בתנועה?
נעם
3 תגובות
אני מאוד מכוונת לקראת תואר שני בטיפול בתנועה.
השאלה שלי היא כזו (והרבה לא ידעו לתת לי תשובה מדויקת על כך), אילו תארים ראשונים אני צריכה לעשות כבסיס לטיפול בתנועה בתואר שני? התשובה שאני מקבלת היא תארים טיפוליים... השאלה מהם...? האם תארים של חינוך/חינוך מיוחד/חינוך גופני נכללים בכך?
מ
מנהל הפורום
קורסים נדרשים לתואר שני בתרפיה בתנועה
שלום נעם,
למסלולים לתואר שני בטיפול בתנועה אתה יכול להתקבל עם כל תואר ראשון, ובלבד שיש לך ממוצע ציונים מספק (80 או 85 ומעלה, תלוי במוסד הלימודים).
מה שכן, יש כמה קורסים מקדימים שחייבים להיות לך על מנת שלא תצטרך לעבור שנת השלמה, והם: מבוא לפסיכולוגיה, סטטיסטיקה, שיטות מחקר, תיאוריות אישיות, פסיכולוגיה התפתחותית, פסיכופיזיולוגיה ופסיכופתולוגיה.
מכיוון שכך, הייתי ממליצה לך ללכת על חוגים לתואר ראשון, שבהם תוכל להשלים את הקורסים האלה כבר בתוך מערכת השעות, מבלי לעשות השלמות אחרי התואר. תצטרך להשיג בקורסים האלה ציונים טובים (80 לפחות).
בהצלחה ושנה טובה ומתוקה, אורי.
נ
נעם
אילו חוגים לתואר ראשון?
האם אפשר לדעת באיזה חוגים לתואר ראשון נכללים הקורסים הללו שאני חייבת לעשות? (שרשמת לי) תודה, נעם
מ
מנהל הפורום
חוגים לתואר ראשון עם קורסים הנדרשים לטיפול באמנויות
האופציה הכי טובה היא פשוט ללמוד פסיכולוגיה. אופציה נוספת היא ללמוד תואר B.A כללי, או אפילו בתכנית רב תחומית לאמנויות, ולקחת מקבץ בפסיכולוגיה הכולל את הקורסים האלה. בעבודה סוציאלית לומדים חלק מן הקורסים ברשימה, אבל לא את כולם. בתארים בחינוך לא לומדים את הקורסים האלה, אלא רק בדגש חינוכי.