היי, אני בתהליך הרשמה ללימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה וחושבת לשלב את התואר או עם תקשורת או עם חינוך. יש לי מספר שאלות.1. איזה מהשילובים מומלץ יותר? פסיכולוגיה וחינוך או פסיכולוגיה ותקשורת.? 2.במה ניתן לעסוק עם סיום התואר הראשון? בפסיכולוגיה וחינוך או פסיכולוגיה ותקשורת. 3. מה האפשרויות שלי להשלמה לתואר שני? אם למשל אני אלמד פסיכולוגיה וחינוך וארצה לעשות תואר שני בייעוץ חינוכי זה אפשרי ?
תודה רבה לירון
/
//
עוד שאלה..
אני מתכננת להתחיל בסמסטר אביב.... זה אומר שאני לומדת כל הקיץ ?ואין לי אפילו חופשה קצרה עד להתחלת שנה שנייה?
ש
שני יונגר
תחילת הלימודים בסמסטר אביב
שלום,
אם את מתחילה ללמוד בסמסטר אביב וכחלק מתוכנית הלימודים שלך תלמדי גם בסמסטר הקיץ, אז החופשה שלך תהיה במהלך החגים. אך ייתכן והבחינות שלך ימשכו עד לתחילת השנה הבאה. הכל תלוי בתוכנית הלימודים ובמוסד הלימודים. תוכלי את כל אלו לראות בלוח השנה האקדמי שמפרסם כל מוסד הלימודים עבור הסטודנטים הלומדים בו.
להלן תשובותי בהתאם לסדר שאלותיך 1. הכל תלוי במטרה הסופית שלך. האם את מעוניינת לעסוק בחינוך והוראה? האם את מעוניינת לעסוק כל הנוגע לתקשורת פרשום או שיווק? מה יותר מעניין אותך? אם את מעוניינת בתופת לתואר ללא סיבה ואת רוצה להתמקד בפסיכולוגיה, אני ממליצה לוותר על החוג הנוסף. 2. עם תואר ראשון לא ניתן לעשות יותר מידיי, מי שבוחר ללמוד פסיכולוגיה ולא הולך לכיוון של עבודה בתחום משאבי האנוש צריך להמשיך וללמוד לתואר מתקדם או לתעודת הוראה, כדי לרכוש מקצוע ממשי. 3. תוכלי ללמוד ייעוץ חינוכי בהתאם לתנאי הקבלה שהם תעודת הוראה ולפחות 3 שנות ניסיון בהוראה בפועל.