שלום , השנה התחלתי ללמוד הנדסה תעשייה וניהול , אך איני בגור על מקצוע זה ואיני בטוח שאני רוצה לעסוק בו בעתיד. פסיכולוכיה ממש מושך את ענייני -- יותר פסיכולוגיה חברתית , אני יודע שאני לא רוצה להיות יועץ בעתיד או פסיכולוג . לכן חשבתי שאם אני ישלב פסיכולוגיה וניהול זה יכול לעזור מבחינה עסקית , לדעת ולהבין אנשים יותר... אשמח לדעה שלך בנושא , כי אני נוטה יותר לכיוון העסקי - השאלה אם יהיה מה לעשות עם תואר ראשון בפסיכולוגיה וניהול בכל מה שקשור לעבודה שקשורה לתחום העיסקי , הייטקיסטי
ש
שני יונגר
לימודי ניהול ופסיכולוגיה
שלום יניבסי,
השילוב בין פסיכולוגיה לניהול מוביל בדרך כלל לעבודה בתחום משאבי האנוש. אם תחום הייעוץ הארגוני או משאבי האנוש בכלל מעניינים אותך, אז לך על המסלול הזה. אני לא באמת מאמינה כי לאחר תואר משולב תבין אנשים טוב יותר בגלל השילוב הזה.
מה שכן, התואר המשולב הוא סופר מעניין ולכן שווה את המאמץ. בנוסף הוא ישאיר לך את האופציות פתוחות, מכיוון שהחיים יכולים לאחר התואר להוביל אותך לכל מיני כיוונים שונים ואולי תתחרט על מה שכתבת כאן לגבי הייעוץ ותחשוב אחרת בעוד מספר שנים, הכל יכול להיות, חשוב לא לשלול כלום.
לגבי העבודה לאחר התואר בהייטק, אין המון אפשרויות, אולי בתחום השיווק תוכל למצוא את מקומך עם תואר ראשון במנהל עסקים. או בתחום משאבי האנוש כמובן.
האם אתה יודע מה אתה רוצה לעשות עם התואר בסופו של דבר? או במילים אחרות, האם יש לך כיוון תעסוקתי? כי אחרת חבל ללמוד לתואר כלשהו בלי כיוון ממשי. אשמח אם תפרט.