ד"ר עמי שקד, צהריים טובים, הנני בוגרת מינהל עסקים במסלול משא"ב , סיימתי לפני שנה , הרבה זמן חיפשתי את עצמי בעולם תעסוקתי ופתאום בהיותי מתקרבת לגיל 32 אני מבינה כי מאז ומתמיד רציתי להיות פסיכולוגית , אני בעלת כושר אבחנה מאוד דק , מאוד אינטואטיבית, קוראת הרבה ספרות מדעית בפסיכולוגיה מאז ומתמיד , אוהבת לבהות על אינטראקציה בין אנשים מן הצד , מאוד סקרנית , שואלת הרבה שאלות בכדי לרדת לעומק של העניין, לא מסתפקת בתשובות שטחיות, מחפשת היגיון כל הזמן , בקיצור לא קל לי עם עצמי. עקב היותי בן אדם אשר מעשיר את עצמו הדרך אל פסיכולוגיה תעסוקתית ידוע לי והיא ארוכה בנוסף סיכויי להתקבל לתואר שני לא גבוה כיוון שלא ניחנתי ביכולות קוגניטיביות מעל הממוצע. השאלה הנשאלת והן ההמלצה- באיזה תחום קרוב היית כן ממליץ לי ללכת/ לבחור , דוג' תואר שני בעו"ס ואז לימודי פסיכוטרפיה ? חשוב לי להדגיש כי אני אני אוהבת לצפות באינטראקציות, אוהבת לחקור , לחשוב, להבין, לשבת להקשיב לאנשים ולחפש פתרון יחד עימם מה הייתה ממליץ במקרה שלי מאוד מודה לך מראש
ד
ד"ר עמי שקד
דנה
ישנן כמה דרכים להגיע לתעסוקה בתחום הטיפולי.דרך המלך היא כמובן לימודי תואר ראשון ושני בפסיכולוגיה.גם לימודי עבודה סוציאלית קלינית יהוו בסיס טוב להמשך לימודי תעודה בפסיכוטרפיה.אבל גם אז תצטכי הסבה לעבודה סוציאלית( במכללת אשקלון יש תכנית להסבה לאקדמאים לעבודה סוציאלית ) ואחר כך לסיים תואר שני בעבודה סוציאלית ואחר כך לימודי תעודה בפסיכוטרפי שימשכו כשנתיים בהצלחה לך דנה
ד
ד"ר עמי שקד
מיה
ישנן כמה דרכים להגיע לתעסוקה בתחום הטיפולי.דרך המלך היא כמובן לימודי תואר ראשון ושני בפסיכולוגיה.גם לימודי עבודה סוציאלית קלינית יהוו בסיס טוב להמשך לימודי תעודה בפסיכוטרפיה.אבל גם אז תצטכי הסבה לעבודה סוציאלית( במכללת אשקלון יש תכנית להסבה לאקדמאים לעבודה סוציאלית ) ואחר כך לסיים תואר שני בעבודה סוציאלית ואחר כך לימודי תעודה בפסיכוטרפי שימשכו כשנתיים בהצלחה לך מיה