שלום! סיימתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות לפהי כ15 שנים ואח"כ לימודי תעודה בתחום הטיפולים בהבעה. בזה עסקתי ב11 השנים האחרונות. אני מעוניין להמשיך ללימודי תואר שני התמחות שיקומית/תעסוקתית. אחד החששות שלי הוא מבחן המתאם שכן עבר זמן רב מאז סיימתי לימודי. האם יש קורסי רענון והכנה למבחן באזור הדרום? כמו כן כיצד משקללים את ממוצע התואר הראשון למי שלמד מדעי ההתנהגות? האם כוללים גם את הקורסים בסוציולוגיה וקורסים כלליים? תודה (גר כיום במצפה רמון וירוחם-על הקו)
ד
ד"ר עמי שקד
מאיר
במקומך הייתי פונה ישירות לאונ' בה אתה מעונין ללמוד על מנת לברר אם אתה יכול להרשם אחרי 15 ש' מאז התואר הראשון והאם לימודי מדעי ההת' מספיקים לגבי מתאם בצפון: אין לי מושג קלוש אבל אפשר לפנות לפתרונות נתא"ם--גוף העוסק בהכנה למבחן ולשאול אם יש להם שלוחה צפונית
מ
מאיר
תודה-שאלתי על הדרום
אבל אני מניח שהתשובה זהה. מדעי ההתנהגות למדתי בבן-גוריון וכל השנים עסקתי במקצוע טיפולי. האם תיתכן סוג של התיישנות על השגי התואר הראשון, זאת הסיבה שאתה ממליץ לפנות ישירות לאוניברסיטה? תודה
ד
ד"ר עמי שקד
מאיר
טעיתי,ותשובתי בעינה גם לגבי הדרום כן,תתכן אפשרות שאתה לא ממש מעודכן ואולי ישיתו עליך השלמות.לכן פנה לאונ' בה בחרת ושיהיה בהצלחה