אני מתעניינת בלימודי פסיכולוגיה והייתי מעוניינת לדעת:
1. האם זה נכון שציונו של מבחן המתא"ם תקף לשנתיים? אם כן האם זה אומר שאתה חייב לחכות שנה בין מבחן אחד לשני? הבנתי שיש אנשים שניגשים כבר בשנה השנייה ללימודי התואר הראשון, אבל אם אכן העובדה שציינתי נכונה, איך זה מסתדר? הם עדיין יצטרכו הרי לחכות שנה אחרי סיום התואר ורק אז לגשת שוב. והאם לוקחים את הציון הגבוה מבין השניים?
2. לגבי מדעי ההתנהגות-האם זה נכון שצריך לבצע השלמות של קורסים בכדי שיהיה אפשר לגשת למתא"ם? האם אתם יודעים אם המצב כך ספציפית ללימודים באקמית ת"א יפו? כמה זמן ההשלמות האלו אמורות לקחת (שנה אקדמית נוספת)? ואיפה הן מתבצעות?
3. הבנתי שיש תוכנית מיוחדת להשלמה ללימודים קליניים באוניברסיטת ת"א. אשמח לקבל מידע על התוכנית, מהן הדרישות, מי יכול להתקבל והאם ניתן ללמוד תוכנית זו רק שם?
תודה!
ד
ד"ר עמי שקד
יעל
לצערי לא אוכל להשיב על חשאלה לגבי המתאם באחריות מלאה ולא מעונין להטעות.נראה לי שיש לחכות שנה ממבחן למשנהו וכמה מתלמידי אמנם לוקחים מתאם כבר בשנה שניה ראוי לשאול באקדמית מה המדיניות ההשלמות שיש לקחת אם בכלל לפני המתא"ם אני שוב מתנצל יעל על שאין לי תשובות מלאות ואולי מישהו מהנכסים לאתר יוכל להאיר את עיננו שבתשלום