תואר ראשון בפסיכולוגיה במכללה ותואר שני באוניברסיטה, אפשרי?:
תואר ראשון בפסיכולוגיה במכללה ותואר שני באוניברסיטה, אפשרי?:
משה
3 תגובות
האם אני חייב להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה באותו מוסד בו למדתי את הראשון? לדוגמא תואר ראשון במכללה ושני באוני' והאם זה יוצר בעיה ?
ד
ד"ר עמי שקד
משה
אתה יכול ללמוד לראשון במוסד אחד ולתואר השני במוסד אקדמי אחר. אם אתה לומד לראשון במכללה עליך לברר את מעמד המכללה מול המל"ג: האם התואר שתקבל מוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה.כמו כן לברר במכללה עד כמה תכנית הלימודים לתואר הראשון אמנם מכינה אותך היטב ללימודי התואר השני, שבתשלום דר' עמי שקד
נ
נוי
תואר שני
הי, למיטב ידיעתי אפשר ללמוד תואר ראשון במוסד אחד ושני באחר. אפשר ללמוד תואר ראשון במכללה ולהמשיך לשני באוניברסיטה. אני מניחה כי אתה מדבר על מכללות מוכרות כמו המכללה למנהל למשל ולא איזה מכללה הנמצאת אי שם......חבר שלי היה בייעוץ במכללה למנהל פתחו שם תואר ראשון בפסיכולוגיה. הם אומרים שתכנית הלימודים שלהם שמה דגש על כל הדברים החשובים לתואר השני כמו מחקר, שיטוצ מחקר ועוד כל מיני.
מ
מלי
תואר במכללת אשקלון
אני סטודנטית באשקלון לפסיכולוגיה, עשיתי את כל החקירות לפני שהתחלתי את הלימודים ובהחלט את יכולה ללמוד תואר ראשון במכללה ושני באוניברסיטה... אני נהנת בכל יום בלימודים שלי ומרגישה שהמרצים חיים את התחום מזריקים לנו את היגיעות שלהם לוריד . לומדים את כל החוץ לתואר שני וברמה גבוהה!