שלום, שמי שני. אני מעוניינת להתחיל תואר ראשון בפסיכולוגיה ואף חושבת על תואר שני בפסיכולוגיה בהמשך דרכי. שאלתי היא האם יש מסלול של תואר ראשון במדעי ההתנהגות והמשך ממנו לתואר שני בפסיכולוגיה? ואם כן האם זה כרוך שקורסים נוספים? אשמח להתייחסות, תודה.
מ
מכללת כנרת
תואר ראשון בפסיכולוגיה
שני שלום רב במכללת כנרת קיים מסלול של מדעי ההתנהגות שכולל לימודי פסיכולוגיה וסוציולוגיה, הוא זהה בקורסים ובתכנים לתואר ראשון בפסיכולוגיה וסוציולוגיה, ככה שללא השלמות למינהן ניתן להמשיך ממנו לתואר שני בפסיכולוגיה.
ד
ד"ר עמי שקד
שני שביט
בכללי קיימת העדפה ללימודי תואר בפסיכולוגיה לאלה המעונינים בקרירה בפסיכולוגיה כדאי לבדוק היטב מה כוללת תכנית הלימודים במדעי ההתנהגות במכללות השונות על מנת לוודא הכנה ראויה לקראת לימודי המשך בפסיכולוגיה ובעיקר בכמות קורסי הסטטיסטיקה ושיטות המחקר.כמו כן עד כמה התכנית מכינה להצלחה במבחני המיתא"ם הממינים ללימודי תואר שני
ע
עידו
תואר ראשון בפסיכולוגיה
הי שני, פתחו תואר ראשון גם במכללה למנהל חד חוגי. את יכולה לברר שם, אני הייתי בפגישת ייעוץ ונשמע מצויין. בהצלחה
מ
מלי
פסיכולוגיה במכללת אשקלון
אני סטודנטית באשקלון לפסיכולוגיה, עשיתי את כל החקירות לפני שהתחלתי את הלימודים ובהחלט את יכולה ללמוד תואר ראשון במכללה ושני באוניברסיטה... אני נהנת בכל יום בלימודים שלי ומרגישה שהמרצים חיים את התחום מזריקים לנו את היגיעות שלהם לוריד . לומדים את כל החוץ לתואר שני וברמה גבוהה!