היי,,,קודם כל אני ממש שמחה שקיימת אופצייה להיתייעצות ושלאילת שאלות...באמת שזה חשוב כי לפני תואר ראשון ממש מרגישים מבולבלים ומפוחדים בכל אופן אני מרגישה כך.... טוב אז לעיניינו אני מיתעניינת בלימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה במרכז האקדמי באור יהודה והאמת שאני דיי נוטה לכיוון הזה מהתחברות למקצוע אבל הבנתי שתואר ראשון בפסיכולוגיה לא יכול כל כך לעזור לי מה שאומר שלעסוק בתחום אחרי הלימודים לא יקרה אז האמת שזו היא שאלתי העיקרית....מה קורה אחרי הלימודים...פשוט לא רוצה למצוא את עצמי עם תואר ביד ועוסקת בתחום אחר לגמרי.....בנוסף רציתי לשאול אם באמת הלימודים הם מעניינים או שמעייפים נכון ששאלתי קצת מצחיקה אבל כן חשוב לי לדעת לפני... :))) לקראת מה אני הולכת... אשמח אם תוכלו באמת לכוון אותי ולעזור לי סופסוף לקבל החלטה... תודה מראש.
ד
ד"ר עמי שקד
שירן
הלימודים בפסיכולוגיה מרתקים ומאתגרים למי שמרגיש שזהו יעודו נכון, יש צורך בתואר שני בפסיכולוגיה על מנת להחשב לפסיכולוג.אם תלמדי במלוא המוטיבציה קיימת האפשרות שתתקבלי לתואר שני בפסיכ' או במקצוע קרוב אחר. יש לא מעט מקורות תעסוקה עם תואר ראשון:פרסום,יחסי ציבור ,שיווק,משאבי אנוש.ואפילו הוראת פסיכולוגיה התיכון.לא נראה לי שתצטערי לאחר שיהיה בידך התואר שיפתח לך אופציות לא מעטות את הולכת לקראת לימודים מעניינים שידרשו ממך השקעה ורצינות ושיאפשרו לך בנוסף לתואר גם התפתחות והעצמה אישית.
ש
שירן
בהמשך לשאלתי
אז קודם כל תודה רבה.... יש איזה תנאי קבלה שאני אהיה חייבת לגבי לימודי תואר שני בפסיכולוגיה...כי אם ואני לא אעמוד באותם התנאים....זה פרט שרלוונטי לדעתי לפני שתחילים אפילו את התואר הראשון...מה שהבנתי מתשובתך זה שלא כולם יכולים להמשיך לתואר שני... אשמח אם שוב תענו לשאלותי...חח
ד
ד"ר עמי שקד
בהמשך לשאלתי
שירן יקרה קשה לקבוע היום מה יהיו התנאים אם וכאשר תסיימי תואר ראשון שהרי תנאים משתנים מזמן לזמן יחד עם זאת ניתן ךולר שצריכים ממוצע ציונים מאוד גבוהה--ואל תשאליני לדייק כמו כן יש לעבור מבחן מתא"ם(בדקי בגוגל מה הוא ומה טיבו)וגם המלצות ראויות נראה לי שכדאי שתבדקי קודם לכל שמקבלים אותך ללימודי תואר ראשון ואז להשקיע היטב בלימודים ולא לקבוע מעכשיו שאין סיכוי שתתקבלי בעתיד לתור שני.מעט יותר אופטימיות בהחלט תסייע לך
ש
שירן
בהמשך לשאלתי
חחחח....כן יש מצב שאופטימיות זוהי תוכנה שחסרה אצלי...אני צריכה להתחיל לעבוד על זה....לגבי תנאי הקבלה אני היתקבלתי!!! :))) אז בכל אופן תודה רבה על העזרה והמיקוד...באמת שהמידע הנ"ל טרם לי לא מעט... ואני מאמינה שבהמשך עוד נישתמע...חחח