היי רציתי לברר על לימודי פסיכולוגיה במכללת אור יהודה? לא שמעתי עליה כלום מבחינת תחום הפסיכולוגיה ורציתי לדעת איך רמת הלימודים והאם מכללה זאת נחשבת כמכללה טובה ללימודי פסיכולוגיה?
תודה רבה :)
ד
ד"ר עמי שקד
פסיכולוגיה אור יהודה
התכנית ללימודי פסיכולוגיה לתואר ראשון במרכז ללימודים אקדמיים באור יהודה זכתת לאחרונה להכרה על ידי המועצה להשכלה גבוהה ( המל"ג ) .מדובר בתכנית לימודים חד-חוגית שרוב הלימודים בה הם בפסיכולוגיה מה שמאפשר פריסה רחבה ביותר של קורסי פסיכולוגיה ברוב מקצועות הפסיכולוגיה בת ימינו.התכנית מכינה היטב את התלמידים להמשך לימודים לתואר ראשון .ניתן להבנס לאתר המרכז ללימודים אקדמיים לקבלת אינפורמציה מפורטת ביותר על מבנה התכנית והקורסים השונים כמו גם על סגל ההוראה
י
ירדן
מכללות נוספות?
היי תודה רבה על התשובה.. הבנתי שזה לא בדיוק מה שאני מחפשת..
לאחר שהחלטתי שאני כבר רוצה ללכת ללמוד בבינתחומי פסיכולוגיה, הציעו לי לחשוב על זה שוב מכיוון שבפסיכולוגיה חייבים להמשיך לתואר שני, אמרו לי לעשות תואר ראשון במכללה עם שכר אוניברסטי ואז להמשיך לתואר שני איפה שיהיה אפשר. אבל אני לא רוצה לעשות תואר ראשון בפסיכולוגיה במקום עם רמה נמוכה .. אז כרגע אני מחפשת מקומות אחרים חוץ מהבינתחומי ( אוניברסיטות ירדו מהפרק מכיוון שאין לי פסיכומטרי) יש המלצות על מכללות טובות שאפשר ללמוד בהם פסיכולוגיה? ( ברוב המקומות שביררתי זה תואר ראשון "במדעי החברה , המדינה , ההתנהגות ואני רוצה תואר שממוקד רק בפסיכולוגיה) איך מכללת רמת-גן? תודה רבה על ההקשבה והעזרה!!
ד
ד"ר עמי שקד
מכללות נוספות
עז רצוני לעזור לך אך מעבר לשתי המכללות (הרצליה והמרכז ללימודים אקדמיים )לא מכיר מכללות אחרות בהן ניתן ללמוד פסיכולוגיה לתואר ראשון