ציון מתא"ם 80 מספיק לקבלה לתואר שני בפסיכולוגיה שיקומית?
ציון מתא"ם 80 מספיק לקבלה לתואר שני בפסיכולוגיה שיקומית?
גל
2 תגובות
אני מסיימת תואר ראשון בפסיכולוגיה וסוציולוגיה במכללת עמק יזרעאל עם ממוצע גבוהה מ90, קיבלתי אתמול את תוצאות המתא"ם וציוני הוא 80, החלום שלי הוא להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה שיקומית, מה כדאי לי לעשות?
ד
ד"ר עמי שקד
גל
לקבל טופסי הרשמה מאותן אוניברסיטאות המעניקות תואר 2 בשיקומית (לי ידוע על בראילן) למלא הטפסים על פי ההוראות ולצרף כל מה שנידרש להגיש מועמדות להתפלל בהצלחה
ב
בלינה1
לגל מזדהה עם מה שכתבת
גל, ליבי איתך, ואני יודעת עד כמה זה מתסכל, אבל לפי הידוע לי הם לוקחים את ציוני המתאם הגבוהים ביותר (מדרג) יש תחרות עצומה!!! על כל מקום, לצערי אין הרבה סיכויים לעבור את הסינון הראשוני מפני שהרף הוא 100 וציון כמו 80 הוא סטיית תקן אחת מתחת לממוצע ולכן לעניות דעתי כלל לא יזמנו אותך. אני מציעה לך להתקשר קודם למזכירות החוג באוניברסיטה אליה את מתכוונת להירשם (לפני שאת זורקת סתם כסף...) ולברר אם יש ועדת חריגים והאם יש סיכוי בכלל עם מתאם כזה, אני מכירה מישהו עם מתאם טיפה יותר גבוה משלך שהתקשר לרופין כדי לברר אם יש סיכוי שיסתכלו על התיק שלו בכלל והרכזת אמרה שהם מתייחסים למתאם של 99.999 בועדת חריגים ובטח ובטח שלא עם מתאם נמוך כל כך, אפילו במכללת תל-אביב יפו שכותבים שתנאי הקבלה הוא 90 לא מקבלים עם ציון כזה אבל בהחלט שווה לברר טרם הרישום.
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה ותעדכני אם קורה משהו טוב....